lancek
lancek
  5 października 2011 (pierwszy post)

Witam, pewnie już nie raz był poruszany temat transmisji które nie chcą wystartować, tz część ładuje się normalnie a inne nie chcą, nie wiem czym jest to spowodowane ale mogli byście to naprawić.

A teraz do sedna sprawy, zainstalowałem najnowszego (wydanego na dniach) Flash Player 11.0.1.152 ale w wrsji 64bit ku mojemu zdziwieniu ŻADNA z transmisji nie chce się załadować. Zakładam więc że problem leży po stronie serwisu (inne kamerki w necie i programy we flashu działają poprawnie) prosił bym o odpowiedź co może byc tego przyczyna i czy / kiedy zostanie naprawione.

Pozdrawiam

tekken
tekken
  5 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Widocznie nie jest ci dane podglądać innych ludzi.
MichaU
MichaU
  6 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A teraz do sedna sprawy, zainstalowałem najnowszego (wydanego na dniach) Flash Player 11.0.1.152 ale w wrsji 64bit ku mojemu zdziwieniu ŻADNA z transmisji nie chce się załadować. Zakładam więc że problem leży po stronie serwisu (inne kamerki w necie i programy we flashu działają poprawnie) prosił bym o odpowiedź co może byc tego przyczyna i czy / kiedy zostanie naprawione. Pozdrawiam

odsylam cie na forum technika. Dzisiaj Jacek pisal o tym i bylo podobno wszystko ok :]
robsen
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
robsen
  6 października 2011

Ja tylko chciałem zaproponować Tekkenowi księgę przysłów polskich, w której jedno z nich mówi, "jak nie masz nic do powiedzenia, to nie mów nic...", i to nie dotyczy tylko tego wątku. Od razu zaznaczam że nie mam zamiaru brać udziału w żadnej pyskówce... Pozdrawiam

xFIREFIGHTERx
xFIREFIGHTERx
  16 października 2011

A gdzie to forum technika ?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.