Witam, pewnie już nie raz był poruszany temat transmisji które nie chcą wystartować, tz część ładuje się normalnie a inne nie chcą, nie wiem czym jest to spowodowane ale mogli byście to naprawić.
A teraz do sedna sprawy, zainstalowałem najnowszego (wydanego na dniach) Flash Player 11.0.1.152 ale w wrsji 64bit ku mojemu zdziwieniu ŻADNA z transmisji nie chce się załadować. Zakładam więc że problem leży po stronie serwisu (inne kamerki w necie i programy we flashu działają poprawnie) prosił bym o odpowiedź co może byc tego przyczyna i czy / kiedy zostanie naprawione.
Pozdrawiam
lista tematów
[Kamerki] Flash Player x64
Konto usunięte: A teraz do sedna sprawy, zainstalowałem najnowszego (wydanego na dniach) Flash Player 11.0.1.152 ale w wrsji 64bit ku mojemu zdziwieniu ŻADNA z transmisji nie chce się załadować. Zakładam więc że problem leży po stronie serwisu (inne kamerki w necie i programy we flashu działają poprawnie) prosił bym o odpowiedź co może byc tego przyczyna i czy / kiedy zostanie naprawione.
Pozdrawiam
odsylam cie na forum technika. Dzisiaj Jacek pisal o tym i bylo podobno wszystko ok :]