GRADEK83
GRADEK83
  4 października 2011 (pierwszy post)

Nie wiem czy była taka propozycja ale można by pomyśleć o dodaniu na Fotka.tv taką informację typu TOP przeglądający i TOP nadający transmisje w danym zestawieniu czasowym dziennym lub miesięcznym.

MichaU
MichaU
  4 października 2011

masz to w statystykach chyba ze chodzi ci o taki ranking jak jest ze zdjeciami

NicZaFriko
NicZaFriko
  5 października 2011

Ranking TV , nawet nawet fajny pomysł :)
Ale to wtedy by było trzeba zastosować system oceniania TV , czy się podoba czy nie i wtedy ilość głosów za pozwalała by uzyskać wysokie miejsca w rankingu.

Fearsome
Fearsome
  5 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy była taka propozycja ale można by pomyśleć o dodaniu na Fotka.tv taką informację typu TOP przeglądający i TOP nadający transmisje w danym zestawieniu czasowym dziennym lub miesięcznym.

zbędne .
tekken
tekken
  5 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: taką informację typu TOP przeglądający i TOP nadający transmisje

A po jakiego mi wiedzieć, kto ile czasu lub jak często przebywa na tv. To jest bez sensu.
Mizogin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
Mizogin
  6 października 2011

Po co to teraz komu... Fotka.tv straciła najwięcej na właśnie takich zmianach. Było dobrze tak jak było kiedyś. Kto pamięta jak było na pewno ma identyczne zdanie.

GRADEK83
GRADEK83
  7 października 2011
MichaU
MichaU: masz to w statystykach chyba ze chodzi ci o taki ranking jak jest ze zdjeciami

W jakich statystykach ?

Chodzi o takie zestawienie jak macie tu na forum Top autorzy | Top tematy
i dać Top oglądający i np Top Transmisje
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  7 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzi o takie zestawienie jak macie tu na forum Top autorzy | Top tematy i dać Top oglądający i np Top Transmisje

Napisz na kontakt z propozycją.
krzepek8899
krzepek8899
  7 października 2011

jak dla mnie to lepiej żeby poprawili dynamike strony i naprawili błędy na fotce.tv a później się zabierali za pierdoły :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.