Witam, możeby tak zrobić porządek z tymi świrami? Bardzo często po północy pojawia się ekipa walikoni i sie masturbuje. Nawet widziałem kobiety, które się szmacą po nocach.
Proponuje by mody zaczęły działać a ci co ten serwis tworzą, by zrobili coś takiego jak bany na HWID, chociaż sądząc po poziomie tego serwisu i wielu modów, to jesteście za głupi by coś takiego zrobić, albo wgl wiedzieć co to HWID.
Czemu HWID? Bo bany na IP nic nie mogą , każdy głupi może sobie wejść przez proxy/vpn'a/tor i inne.
lista tematów
[Kamerki] Walikonie na fotka.tv
robimy
Sabu92: Bardzo często po północy pojawia się ekipa walikoni i sie masturbuje. Nawet widziałem kobiety, które się szmacą po nocach.
jeśli jest jakis moderator taka osoba zostanie zablokowana
działamy na ile mamy czas nie jesteśmy w serwisie 24/7
bardzo ciekawe
nie dajemy banów na ip tylko na konto
tyle.
Tobie to w pierwszej kolejnosci trzeba by bylo dac bana za spamowanie/flod , reklamowanie serwisow www, przeklinanie itd.
Nie mowiac juz o posiadaniu drugiego konta fejkowego prawda? Moze rzeczywiscie takie cos zaczniemy stosowac to na pewno i Ty tu szybko nie zajrzysz
NIkt z modow nie siedzi 24h tak jak juz bylo pisane... jest mod na transmisji jest ban za takie cos.Jak widzisz takie transmisje to zglaszaj to poprzez zglos naruszenie ... badz rob screena z widoczna data i godzina i przesylaj do FP/Modow fotka.tv
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."