xXxRQ7xXx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 319
xXxRQ7xXx
  17 września 2011 (pierwszy post)

Siemano mam taki problem ze raz mi dziala caly dzien tv aaa raz wejde i wlogole mi nie chce wejsc wlaczam zaraz pokazuje "trwa zakladanie pokoju" i nie wlaczy sie ni uja :/ o co kaman ??? ;>

czarnula251
czarnula251
  17 września 2011

ja mam ten sam problem cały czas trwa łączenie z serwerem

Adidasowa
Adidasowa
  17 września 2011
xXxRQ7xXx
xXxRQ7xXx: Siemano mam taki problem ze raz mi dziala caly dzien tv aaa raz wejde i wlogole mi nie chce wejsc wlaczam zaraz pokazuje "trwa zakladanie pokoju" i nie wlaczy sie ni uja :/ o co kaman ??? ;>

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam ten sam problem cały czas trwa łączenie z serwerem

Jeden z błędów fotkowych, zgłaszany bardzo często. Po prostu serwis za dużo nowych opcji wprowadza psując te stare, a raczej nie robią tego dobrze:mrgreen:
Możecie spróbować pisać na kontakt:
http://www.fotka.pl/pomoc#problem_231
DarkSide9891
DarkSide9891
  17 września 2011

Nie chce nic mówić ale to jest frustrujące. Ciągle coś i ciągle coś...ehh

Adidasowa
Adidasowa
  17 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce nic mówić ale to jest frustrujące. Ciągle coś i ciągle coś...ehh

Taka zasiada elita na fotka.pl, że nie mogą sobie z błędami poradzić :mrgreen: Pozostaje Ci pogodzić się z tym albo usunąc konto :mrgreen:
RafoX
RafoX
  17 września 2011
xXxRQ7xXx
xXxRQ7xXx: Siemano mam taki problem ze raz mi dziala caly dzien tv aaa raz wejde i wlogole mi nie chce wejsc wlaczam zaraz pokazuje "trwa zakladanie pokoju" i nie wlaczy sie ni uja :/ o co kaman ??? ;>

mam tak od około tygodnia i jakoś nikt jeszcze mi tego nie zrobił nawet sam programista nie wie jak mi to naprawić
RafoX
RafoX
  17 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Możecie spróbować pisać na kontakt:

to nic nie da bo pisałem z programistą fotki i on sam nie wie o co biega bo mam to samo
Meffis
Meffis
  17 września 2011

nie ma rzeczy nie możliwych dla programisty :) wszystko da sie naprawic.... tylko problem w tym jest...
że..

im sie nie chce :)

RafoX
RafoX
  17 września 2011
Meffis
Meffis: nie ma rzeczy nie możliwych dla programisty :) wszystko da sie naprawic.... tylko problem w tym jest... że.. im sie nie chce

możliwe nie wie czy to wina mojego konta czy fotki i bada mój profil juz 2 tydz;p
Meffis
Meffis
  18 września 2011
RafoX
RafoX: możliwe nie wie czy to wina mojego konta czy fotki i bada mój profil juz 2 tydz;p

jest to wina konta i serwisu Fotka.tv :) niesystematyczne czyszczenie kesza powoduje iz serwis dziala jak chce i kiedy chce... i dla kogo chce :)

a wystarczy 1 komenda... cierpliwosc na ponowny rozruch... - 10 min max i serwis stoi jak nowy :)
Zadziora
Zadziora
  28 września 2011

Pisz na kontakt, tam szybciej pomogą niż tu.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.