Chce wejsc na fotke.. i pisze ladowanie pokoju i to tyle .... probowalem reseta nic .. niewiem co mam zrobic .
lista tematów
[Kamerki] nie ładuje mi sie kamerka .
Programiści już dawno powinni wylecieć. Codziennie jakieś problemy.
Teraz na mojej transmisji widzę "Widzowie (0)" oraz siebie jako widza i nikogo poza tym mimo, że inni do mnie piszą.
Wczoraj tylko ja mogłam pisać w moim pokoju. Przedwczoraj widziałam co piszą inni ale oni już nie widzieli tego co ja do nich pisze.
I tak codziennie od kilku tygodni ciągle jakieś problemy przez większość czasu.
Zróbcie coś z tym w końcu bo odechciewa się w ogóle wchodzić na Fotka.tv!!!
Konto usunięte: Programiści już dawno powinni wylecieć. Codziennie jakieś problemy.
Teraz na mojej transmisji widzę "Widzowie (0)" oraz siebie jako widza i nikogo poza tym mimo, że inni do mnie piszą.
błąd został zgłoszony i zostały podjęte próby jego naprawy. Jak widzimy nie pomogły, zgłoszę to jeszcze raz.
Konto usunięte: Chce wejsc na fotke.. i pisze ladowanie pokoju i to tyle .... probowalem reseta nic .. niewiem co mam zrobic .
Po pierwsze nie resetuj kompa, po drugie podaj jaki system operacyjny masz (jaki windows) i jaka przeglądarka (firefox, google chrome, opera czy jeszcze jakas?)
to nie "błahostka", oprogramowanie które obsługuje kamerki nie jest stworzone przez fotke, a przez zewnętrzną firmę, oni nie znają tego oprogramowania na poziomie kodu dokładnie a znalezienie błędu nie jest łatwie jeśli takie oprogramowanie ma od tysiąca plików i więcej.
btw. sam program Apache (do uruchamiania serwera) ma od groma plików napisanych w C+ więc wasze bezsensowne komentarze są nie na miejscu.
p.s. to są programiści PHP a nie C+