Comet1589
Comet1589
  29 sierpnia 2011 (pierwszy post)

... z opcją "Ustaw miniaturkę" ?

Damsee
Damsee
  30 sierpnia 2011
Meffis
Meffis: nie zesraj sie :*

:superkupa:
Lorraynee
Lorraynee
  30 sierpnia 2011

NIECH TO NAPRAWIĄ ;C AŻ NIE CHCE SIĘ NA TO TERAZ WCHODZIĆ ;C ;D

klaudusiaaaaaaa85
klaudusiaaaaaaa85
  30 sierpnia 2011

Dlaczego w nowej transmisji przez 5 minut zostaje miniaturka z poprzedniej transmisji, która miała miejsce nawet kilka godzin wcześniej. Kompletnie bezsensowne. Niech już ta miniaturka zmienia się co 5 minut ale niech zmienia się też automatycznie na początku nowej transmisji.

KaterinaSalvatore
KaterinaSalvatore
  30 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: NIECH TO NAPRAWIĄ ;C AŻ NIE CHCE SIĘ NA TO TERAZ WCHODZIĆ ;C ;D

no żenada kazdy ma ryj jak niewypał durna mina głupia poze rozmazana miniaturke bo akurat sie ruszył etc o_O
Damsee
Damsee
  30 sierpnia 2011

TAKICH WLASNIE MINIATUREK SIE OBAWIAM ;/
Lorraynee
Lorraynee
  31 sierpnia 2011

hahahahhaha doma ... No wlasnie tak to jest ;/ ja tez nie chcialabym zeby ktos mnie taka zobaczyl ;c

sdms
sdms
  31 sierpnia 2011

Proponuję pójść na kompromis - normalna miniatura wyświetlana wszystkim i robiona, co kilka minut wyświetlana moderatorom, żeby mieli podgląd tego, co się dzieje na transmisji. Albo podgląd pokoju po najechaniu na miniaturę dla moderatorów? Możliwości jest wiele.

Meis0
Meis0
  31 sierpnia 2011

totalny niewypal .Przywrócić manualne robienie miniatur a nie to co teraz! albo rezygnuje z tego bo to nie ma sensu..mysle ze sie zgodzicie....

NicZaFriko
NicZaFriko
  31 sierpnia 2011

Pomysł to totalny nie wypał ;/ Gdyby była informacja ze zaraz bedzie tworzona nowa miniatura to wtedy jeszcze można sie jako przygotować a takto to przewaznie zdjecia wychodza zamazane bo nikt o normalnych zmysłach nie stoi caly czas w miejsciu.

h0ney
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
h0ney
  31 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: TAKICH WLASNIE MINIATUREK SIE OBAWIAM ;/

Hyh nauczycie się przynajmniej, że jak się ziewa to się zasłania buzie. :P:rotfl:
h0ney
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
h0ney
  31 sierpnia 2011
h0ney
h0ney: nauczycie

nauczy*
MichaU
MichaU
  1 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Proponuję pójść na kompromis - normalna miniatura wyświetlana wszystkim i robiona, co kilka minut wyświetlana moderatorom, żeby mieli podgląd tego, co się dzieje na transmisji. Albo podgląd pokoju po najechaniu na miniaturę dla moderatorów? Możliwości jest wiele.

nastepnym razem przeczytaj sam siebie zanim co opublikujesz ;]
wierzysz w star trecka? bo ja nie ;]

h0ney
h0ney: Hyh nauczycie się przynajmniej, że jak się ziewa to się zasłania buzie.

a ty przynajmniej nie bedziesz miala cyckow wypchanych skarpetami na miniaturze ;] bless
no coz...button do zmieniania mini moglby zostac...nawet jesli miniatura sie sama zmienia...user powinien miec prawo do zmieniania swojej wizytowki jesli uzna ze zamiast go reprezentowac, osmiesza
sdms
sdms
  1 września 2011
MichaU
MichaU: nastepnym razem przeczytaj sam siebie zanim co opublikujesz ;] wierzysz w star trecka? bo ja nie ;]

Jest to wykonalne technicznie. Np. na stickamie swego czasu był podgląd transmisji po najechaniu na taką na liście, ale teraz widzę, że nie ma, albo u mnie nie działa :P
Coffeinee
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 41
Coffeinee
  2 września 2011

Mom zdaniem to poracha dla użytkowników tego portalu ale znowu wygodniej dla modów... ale kto tu jest ważniejszy żeby mu dogodzić ?
Z tego co wiem to chyba użytkownicy a mody mają obowiązek dopilnowania by czuć sie dobrze i bezpiecznie..

;***

marei
marei
  2 września 2011

Trzeba się cieszyć, że fotka nie uruchomiła opcji jakie posiada wiele zagranicznych czatów podobnych do fotki.tv na których w miniaturkach leci bezpośrednia relacja z pokoju osoby nadającej. A swoją drogą, nie miałbym nic przeciwko takiej zmianie ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.