... z opcją "Ustaw miniaturkę" ?
[Kamerki] Co sie stało z... strona 2 z 4
Z jednej strony to dobrze bo moderatorzy mogą co jakiś czas widzieć co się dzieje w pokoju. Miniatura jest odświeżana i pan który daje sobie miniaturkę grzecznego chłopczyka a po wejściu lata z " ptakiem " nie będzie czuł się już tak bezkarny bo miniatura się zmieni i go dodatkowo obnaży :)
[quote=aaadrianekkkk:co za beznadzieja zmienia co co jakies 5 min wychdoza przedziwne pozy kompletny niewypal
jak się nie będziesz dziwnie wyginał to i póz nie będziesz miał dziwnych...
teraz kazdy wyglada na tych miniaturkach jak idiota o_O a nie bedziemy siedziec non stop sztywno jak kolki zeby czasem glupio niewypasc na miniaturce ; /// ZMIEŃCIE TO -_-
Co zrobić , chcą coś polepszyć a wychodzi jak zawsze .. ;]
Fotka.tv odniosła duży sukces ale trzeba to przecież spierniczyć powalonymi pomysłami .. ;] I tak już przez "lepsze" unowocześnienia wielu rezygnuje z fotki ,
ja jestem i na tak i na nie :) z jednej strony widac co sie dzieje na transmisji a z drugiej hm troche dziwnie wyglada miniatura jak ktos w tym momencie np ziewa :D
nie zesraj sie :*
nikt tego nie naprawi...
góra se zarządzila ze nie bedzie tej opcji... bo zapewne im sie nudzi cholernie w pracy i postanowili ja usunac by miec co robic i czytac durne wypociny przecietnych uzytkownikow :))
ps. jak przywroca opcje.. to bedzie sukces... i dzien dziecka we wrzesniu :)