magdalenapp
magdalenapp
  3 sierpnia 2011 (pierwszy post)
Witam,
Przedstawiam najnowsze zmiany, które zostały wprowadzone na fotka.tv.

1) Nie ma już formularza do pisania, gdy użytkownik jest niezalogowany. Zamiast tego wyświetla się komunikat.

2) Usunięty został przycisk "wyślij". Wysyłanie wiadomości odbywa się poprzez wciśnięcie klawisza Enter.

3) Moderatorzy widzą na liście pokoi pokoje prywatne i mają do nich dostęp bez znajomości hasła. Pokoje takie oznaczone są one czerwoną etykietą.

4) Na stronie głównej nazwa pokoju (login użytkownika) w boksie pokoju, została przeniesiona do podpisu w formie "Login: tytuł pokoju".

5) Boks z poradami przeniesiony do kolumny z wiadomościami z opcją zamknij z możliwością tymczasowego ukrycia.

6) Nazwa opcji "Zgłoś wiadomość" została zmieniona na "Zgłoś moderatorom".

7) Na profilu nadającego boks z miniaturką pokoju został przeniesiony do pływającej ramką z opcją zamknięcia.

LoooveMeex3
LoooveMeex3
  18 listopada 2011

Poo drugie.. Można by zastosowac takie coś , jak brak możliwości do oglądania transmisji dla profili bez zdjęc..

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  18 listopada 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: brak możliwości do oglądania transmisji dla profili bez zdjęc..

popieram!
outsider3
outsider3
  18 listopada 2011

Mam kłopot z Fotką TV - Ciągle wyswietla mi się komunikat,że 2 razy próbuje zalogować się do pokoju.Co mam z tym zrobić ? Jestem of line a nadal jest na Fotka TV moje zdjęcie z TV. :/

Adidasowa
Adidasowa
  2 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam kłopot z Fotką TV - Ciągle wyswietla mi się komunikat,że 2 razy próbuje zalogować się do pokoju.Co mam z tym zrobić ? Jestem of line a nadal jest na Fotka TV moje zdjęcie z TV. :/

odśwież z 10 razy profil i powinno być okej;)
EloMatheo
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 694
EloMatheo
  13 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam kłopot z Fotką TV - Ciągle wyswietla mi się komunikat,że 2 razy próbuje zalogować się do pokoju.Co mam z tym zrobić ? Jestem of line a nadal jest na Fotka TV moje zdjęcie z TV. :/

wyłącz całkowicie przeglądarke i zakoncz jej procesy, jak dalej nie pomoze to moze ktos z Twojego konta siedzi na tym tv ;d
CrAzY1994
CrAzY1994
  17 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak brak możliwości do oglądania transmisji dla profili bez zdjęc..

To jest bardzo dobry pomysł, gdyż wiele osób pisze że nie chce osób bez zdjęć w pokoju, a to przeważnie są erotomani, lub ludzie którzy wywołują konflikt w pokoju i zaczynają się wyzwiska i ubliżanie osobom w pokoju.
jankes9900
jankes9900
  29 grudnia 2011

Fotka zamiast płacenia przy 200+ czy tam 100+ mogłaby doszukać sie rozwiązania jakim jest ustawienie limitu pisania co 10 czy 15 sekund. Myśle ze to dałoby jakies rozwiązanie tego spamu przez uzytkownikow i latwosc czytania dla osoby strimującej. ::and:: ::nutki::

Pitero187
Pitero187
  30 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: brak możliwości do oglądania transmisji dla profili bez zdjęc..

To jest zbyt brutalne bo bardzo dużo osób wchodzi bez zdjęć ale za to można by było zrobić aby osoby bez zdjęć nie mogły nadawać na własnej transmisji a po 2 dana osoba po założeniu konta dopiero gdzieś po 3 dniach mogłaby nadawać.
PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  31 grudnia 2011

Ale jakie tam brutalne? takie jest zycie:) Jasne, osoby bez zdjec by nie mogly nadawac trans ale i tak by nadal wchodzily do tych co nadają ze zdjeciami, poza tym to profile maja zawierac fotki jak sama nazwa serwisu wskazuje a nie zeby jakies anonimy krązyły tutaj:-/

szptomasz
szptomasz
  31 grudnia 2011

Dokładnie, PigułkiZeSnu, masz rację.
Było kilka razy więcej ludzi na serwisie bo chcieli oglądać cycki - wtedy jakoś nikt nie miał nic przeciwko żeby wprowadzać badziewne zmiany. A teraz co, kobiety moderatorki nie czują się zniewalane cyckami lepszymi od nich to już zmiany zbyt brutalne?

BABY! Byłyście na tyle bezczelene aby wprowadzić podglądanie prywatnych transmisji, to teraz macie usunąć profile bez zdjęć! ORAZ KOBIETY Z TEGO SERWISU, NIE ŻYCZĘ WAS SOBIE TUTAJ.

Pitero187
Pitero187
  6 stycznia 2012

Ale trzeba myśleć realnie to jest nie możliwe aby osoby bez zdjęć nie mogli pisać na czacie bo tych osób jest za dużo.

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  7 stycznia 2012

na jakim czacie? zrobcie tak by osoby bez zdjec nie mialy prawa wejsca na Fotka.tv i po problemie.

Pitero187
Pitero187
  7 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na jakim czacie?

Na czacie na tv

Konto usunięte
Konto usunięte: zrobcie tak by osoby bez zdjec nie mialy prawa wejsca na Fotka.tv i po problemie.

ha ha ha nie każdy chce się pokazywać publicznie a po 2 nie każda osoba bez zdjęć to napaleniec
xradzikx
xradzikx
  7 stycznia 2012

Ja również uważam iż nie istotnym powodem dla którego osoby bez zdjęć nie mogłyby się udzielać jest brak właśnie owych fotek. Nie grymasić tylko po prostu gdy taka osoba zaprzestanie się stosować do netykiety zgłaszać i już a jest też opcja wyproś z pokoju więc w czym PROBLEM :D ?

ZarabiajPrzezNeta
ZarabiajPrzezNeta
  7 stycznia 2012

Jest spoko
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=490986

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.