No jeśli chodzi o płatności to nie są akurat buble techniczne - to sprawa właścicieli fotki a to czy na wym zarobią czy stracą to już ich problem. Chociaż to też z czasem będzie można przeanalizować czy czasami zyski z gwiazd do kupna których zachęcano kiedyś na
Fotka.tv nie były wyższe niż wymyślone teraz opłaty dodatkowe za pisanie powyżej 100 osób...
Ja miałem na myśli błędy które nie zniknęły a których po zmianach pojawiło się więcej. Nadal jest to głupie pływające okno z transmisją która zasłania zdjęcia a po jego zamknięciu i obejrzeniu zdjęć już się nie pojawia i link do transmisji trzeba ręczni wpisywać w pasku adresu...
Druga rzecz: przycisk ENTER do wysyłania wiadomości... Komu on przeszkadzał? Na pewno nikomu a jak już się dowiedzieliśmy właścicielom tabletów był niezbędny do pisania... Co za głupota, ktoś usunął coś co absolutnie nikomu nie przeszkadzało, dla niektórych było przydatne i co najgorsze skasował za tą robotę kasę do której my się dokładamy...
Nie został usunięty jeszcze jeden błąd - podczas gdy ilość osób w pokoju rośnie nie można pisać od 100 osób... gdy spada, trzeba czekać aż spadnie na 80 a czasem do końca się to już zawiesza i nie wyłącza.
Ten sam błąd był przedtem gdy limit to 200 osób i występuje nadal...
Oprócz tego coś, o czym już wszyscy zapomnieli: Czy nie dałoby się zrobić tak że jak obraz się zawiesi, a pokój jest na haśle to fotka będzie pamiętała że tam byliśmy i po wciśnięciu F5 wrócimy do tego pokoju? (oczywiście tylko wtedy kiedy hasło w międzyczasie nie zostało zmienione)
Takimi rzeczami niech się lepiej zajmą a nie usuwaniem przycisku ENTER... Za chwilę inny zdolny informatyk wstawi go z powrotem i też będzie miał za to zapłacone...
MichaU: pozdrow Pancera :D
Coś nie kojarzę, a może znam ale nie kojarzę po takim nicku...
Ja to pierwsze FTT - Był Czapek, Antyfotka, Xaero, i Igorewicz i kilka innych dobrze zorganizowanych osób :D
Potem jak nam się już nie chciało przyszli nowi...
Przed chwilą wszedłem na Hydepark i ze znajomych znalazłem tylko Gradka, Uzi i parę osób które są już teraz FP ;>
Z tamtej ekipy Hydepark nie ma tam już prawie nikogo choć co niektórzy mają jeszcze konta na fotce ;)