mam właczona kamerke , program niby nadaje ale niewidac mnie na zadnych kamerkach i nikt do mnie wejsc nie moze ;/
[Kamerki] problem , nie widac mnie
Mam dokładnie ten sam problem od 3 dni. Widać że nadaję tylko w miniaturkach na transmisji u innych użytkowników. W głównym oknie Fotka.tv mnie nie widać.
I oczywiście pisanie do FT to porażka - brak kompletnie zainterere.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
jak mi sie cos takiego dzieje to tworze miniature kilka razy... albo odswiezam transmisje...za ktoryms razem zatrybi...dziwne bo nawet jesli mnie nie ma na spisie a podam komus link to wchodzi bez problemu
Dzięki - rzecz w tym, że nie będę latał i spamował z linkiem - a znajomi wiedzą i wchodzą z linka albo z profilu. Sprawa polega na tym, że ja chcę poznawać ciekawych ludzi a w ten sposób to jest niemożliwe.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Więc tak:
1. Sprawdź czy kamera działa na innym komputerze.
2. Zainstaluj sterowniki do danej kamery, jeżeli to kamera komputerowa;
3. Zaktualizuj Adobe Reader do najnowszej wersji;
4. Pojawia Ci się okienko z akceptacją kamery przy zakładaniu programu na fotka.tv??;
5. Podaj model kamery, jeśli to kamerka komputerowa;
kamerka wbudowana w HP dv6 Pavivion - niby połączony (komunikat"na żywo" w rogu), bez hasła, miniaturka zrobiona a nie ma mnie na liście pokojów w fotka tv :> WTF? Darujcie sobie rady rodem z IT Crowd Technicy Magicy typu czy wyłączyłes i włączyleś komputer, najnowsza wersja flasha czy sterownik do kam.