Witam
Zakladam nowy temat, a nie pisze w przypietym, bo sprawa jest zbyt powazna. Pytanie skieruje nie do moderatorow czy fotkaprzyjaciol ale samych programistow fotkateam. Otoz... czy mozliweby bylo storzenie aplikacji na najlepszy telefon swiata jakim jest iPhone 4, ktora umozliwia odbior fotka.tv? owszem mozna tam wejsc poprzez przegladarke, ale poprzez brak flashu, usuluga ta nie dziala, cxzy moznaby bylo jakos to jakos obejsc i storzyc wlasnie taka aplikacje aby odtwareze bylo mozliwe? Przyppominam, ze iPhone 4 ma przednia kamere facetime wiec aplkiacja moglaby rowniez umozliwiac transmisje prosto z telefonu wszedzie gdzie jest wifi ! bowiem nie kazdy ma ochote robic transmisje ze swojego pokojui i caly czas czuwac prfzy komputerze, a z takim iphonem moznaby udac sie w plener i chodzac z telefonem wsrod kwiatow w polu robic transmisje do fotka tv. Dziekuje za uwage !
lista tematów
[Kamerki] fotka tv a iPhone 4 strona 1 z 3
A ty nie mów, że jakiś telefon jest najlepszy, jak jest jedyną drogą w sensie finansowym rzeczą, jaką posiadłeś i tak pewnie na raty. Iphone to ścierwo za które tacy frajerzy jak ty przepłacają, bo taka jest moda, a lepsze modele np. HTC można kupić taniej.
Konto usunięte: A ty nie mów, że jakiś telefon jest najlepszy, jak jest jedyną drogą w sensie finansowym rzeczą, jaką posiadłeś i tak pewnie na raty. Iphone to ścierwo za które tacy frajerzy jak ty przepłacają, bo taka jest moda, a lepsze modele np. HTC można kupić taniej.
mieszkam w uk, tutaj iphone ma praktycznie kazdy, bo jest za darmo za stosunkowo niski abonament. nie uwazam go za scierwo bo ten telefon zmienil moje zycie... juz nie musze nikogo pytac o droge, iphone mi powie, jak ide na pociag lub metro nie musze biec na platofme marwiac sie czy zdarze bo sobie przed wejsciem moge zobaczyc za ile pociag i z jakiego peronu i zdarzyc jeszcze papierosa zapalic, ktory telefon da mi takie mozliwosci ? zaden obawiam sie
druga sparaw tomtom na iphona... po co mam kupowac dodatkowego tomtom nawigacje , jak mam ja w iphonie odrazu i to bez oplat doiaatkowych a dziala lepiej niz sam odzielny tom tom, dwa w jedym rozumiesz>???? dlatego mam nadzieje ze nawet takie Fotka.tv powstanie na niego ...
Konto usunięte: mieszkam w uk, tutaj iphone ma praktycznie kazdy, bo jest za darmo za stosunkowo niski abonament
I tu potwierdza się moje zdanie, "najlepszy telefon na świecie" nigdy nie będzie rozdawany za darmo, chyba, że w jakimś kretyńsko drogim abonamencie.
Konto usunięte: nie uwazam go za scierwo bo ten telefon zmienil moje zycie... juz nie musze nikogo pytac o droge, iphone mi powie, jak ide na pociag lub metro nie musze biec na platofme marwiac sie czy zdarze bo sobie przed wejsciem moge zobaczyc za ile pociag i z jakiego peronu i zdarzyc jeszcze papierosa zapalic
Urzekła mnie twoja historia
Jest ich wiele, ale że Apple wydaje miliardy na reklamę, to się ludzie łapią...
I nie będzie, bo nikomu nie chce się nawet podstawowej wersji m.fotka.pl naprawić i rozbudować...
Konto usunięte: Witam
Zakladam nowy temat, a nie pisze w przypietym, bo sprawa jest zbyt powazna. Pytanie skieruje nie do moderatorow czy fotkaprzyjaciol ale samych programistow fotkateam. Otoz... czy mozliweby bylo storzenie aplikacji na najlepszy telefon swiata jakim jest iPhone 4, ktora umozliwia odbior fotka.tv? owszem mozna tam wejsc poprzez przegladarke, ale poprzez brak flashu, usuluga ta nie dziala, cxzy moznaby bylo jakos to jakos obejsc i storzyc wlasnie taka aplikacje aby odtwareze bylo mozliwe? Przyppominam, ze iPhone 4 ma przednia kamere facetime wiec aplkiacja moglaby rowniez umozliwiac transmisje prosto z telefonu wszedzie gdzie jest wifi ! bowiem nie kazdy ma ochote robic transmisje ze swojego pokojui i caly czas czuwac prfzy komputerze, a z takim iphonem moznaby udac sie w plener i chodzac z telefonem wsrod kwiatow w polu robic transmisje do fotka tv. Dziekuje za uwage !
Z tego co się orientuję to iPhone nie obsługuje flasha. Tyle w tym temacie.
Shaitan: Generalnie rzecz biorąc to przez kilka lat zaobserwowałem wiele tematów o mobilności tego portalu, każdy z takim samym skutkiem "kali nie umi bo jest za głupi".
no wiem właśnie a ja często na telu jestem i przydało by mi się więcej opcji fotki niż tylko 5 czy tam 6 podstawowych na m.fotka.pl ...
RafoX: no wiem właśnie a ja często na telu jestem i przydało by mi się więcej opcji fotki niż tylko 5 czy tam 6 podstawowych na m.fotka.pl ...
Można też korzystać z wersji podastawowej, ale to wiąże się z większym zużyciem transferu no i mniejszą wygodą użytkowania, np. czytanie postów na forum to porażka na małym ekranie.