Posiadam taką kamerkę..
Ponoć jest to model AK101 bądz K102 .. -> sprawdzałam na allegro..
Nie posiadam sterowników - czy ktoś ma taką samą kamerkę i wie jak zdobyć do Niej sterowniki ?
Szukałam po forach internetowych różnych i nic nie działa ..
lista tematów
[Kamerki] Kamerka - sterowniki ?
Konto usunięte: Ponoć jest to model AK101 bądz K102 .. -> sprawdzałam na allegro..
Nie posiadam sterowników - czy ktoś ma taką samą kamerkę i wie jak zdobyć do Niej sterowniki ?
Szukałam po forach internetowych różnych i nic nie działa ..
nie ten dzial jesli juz chcesz to pytaj w dziale gry i elektronika. problem mozna rozwiazac pisz na pw
nie dostałam.. jak JUZ.
Gdybym miała płyte - chyba nie byłoby problemu..
Płyta się gdzieś zapodziała - a kamerka leży i nie wiem czy ona działa. Skoro jest zepsuta - to nie warto jej trzymać prawda ?
Chcę się właśnie przekonać czy to działa bo im więcej mam kabelków przy komputerze tym bardziej mnie to tutaj denerwuje.
do Ciebie ?
a mi się wydaje, że jak najbardziej dział.
Dział dla posiadających kamerki - jest.
Dużo osób udziala się co mają kamerki możliwe,jest możliwość że ktoś tutaj taką samą posiada i poda mi program dzięki któremu sprawdze to co wyżej napisałam.
sekunda szukania w google nie boli :)
tu masz co i jak :)
btw kamerka musi być podłączona
http://windows7forum.pl/wyszukiwanie-sterownikow-tutorial-t-10963.html
Teoretycznie jest to Forum - Forum dostępne dla każdego Użytkownika portalu Fotka.pl
Ty niestety nie będziesz mi mówił gdzie moge sobie pisać posty i zamieszczać tematy.
Miałam problem ..
Który rozwiązać po za FORUM pomógł mi MichaU (pomijając, że dużo wcześniej.. ) więc uznajmy, że Ty jesteś ostatnią osobą która może tutaj bzyczeć, że straciła czas.
Pozdrawiam i temat uważam za zamknięty.