[Kamerki] Bezpodstawny Ban strona 1 z 3
Meffisa nie ma.
tutaj
http://www.fotka.pl/profil/Memphis
ma bana wiec juz po tym zdaniu nierozumiem twojej frustracji
nawet jesli to ma to nie znaczy ze moze lamac regulamin.... FAQ jest jeden dla wszystkich, a nie tak ze ktos sobie cos napisze to wolno mu wiecej czy mniej...
nie widac zebys ty upominal tylko inna osoba
a co do screena po pierwsze to slij go tutaj
a jeszcze na koniec kazdy screen ze skarga powinien zawierac widoczna date i godzine, uzyskasz taki efekt klikajac 2 razy na zegarek w prawym dolnym rogu tzw trayu. pozdrawiam i wg mnie temat do zamkniecia. sry ze post pod postem
dostał kicka, następnie bana. A Ty nie otrzymałeś bana bezpodstawnie, tylko za groźby, i nie pozwolę na to, by go zdjęto :) sądzę, że temat do zamknięcia.
Domi za grozby ? mówiąc, ze pozdrawiam i stracisz Moderatora, za nie wykonywanie obowiązków moda ? i jak bylo zworocilem sie spokojnie, nie ublizylem Ci tylko powiedzialem, ze stracisz moda.. za takie cos, a pewnie to byl jakis Twoj znajomy lub cos dlatego nie dostal jak dla mnie powinna byc BARDZO SUROWA SELEKCJA CO DO MODERATOROW
to ze juz tu nic nie robie i nie bede robil.. to wyraze swoje zdanie, natomiast Grozac moderatorowi iz straci go narazasz sie na wiele konsekwencji poniewaz nie TY tu jestes od rozliczania modow Maryyjuuszek :) Moderator to osoba ktora subiektywnie wyciaga wnioski z naruszen regulaminu przez uzytkownika, jezeli sie osoba nie stosuje do nich, to moderator ma prawo taka osobe zablokowac..., kazdy moderator ma swoj rozum i jezeli "Domi" by stwierdzila ze blokada sie nalezy, nadala by ja... a w tej sytuacji oko moderatora zostalo przymkniete na owa sytuacje poniewaz stwierdzil/la ze az tak nie narusza regulaminu.
ps. Zakladajac takie watki tutaj, Autor zawsze wychodzi na glupka poniewaz forum to nie miejsce do rozwiazywania takich problemow...
owe problemy rozwiaujesz z wyzej wymienionymi osobami lub piszesz na kontakt w tej sprawie, poniewaz nie kazdy musi wiedzec ze masz bana :)
Gdzie ludzie wchodzac tutaj moga sobie pomyslec "o boze.. a ten placze juz bo bana dostal"
Te forum stworzone jest do dyskusji na temat Fotka.tv a nie na temat blokad srokad czy tez " a bo zosia pokazala fjutka to trzeba jej bana dac" :)
zanim zalozy sie wátek... lepiej przeczytac regulamin serwisu :)
Pozdro :)
Odechciało się? ;P
Pierwsze słyszę... od kiedy zwrot przykładowo "zrób coś albo stracisz moda" jest karany? Chyba jest jakieś minimum wolności słowa? Gdzie wzmianka o tym w jakimkolwiek regulaminie? Trochę mnie to dziwi...
True ;P
powiedzmy
przerwa mi sie nalezy przeciez :)
"albo" zobacz mordeczko :)) osoba ktora pisze tak czuje sie wyzej postawiona niz jest... gdzie ogl. jest zwyklym uzytkownikiem tutaj... od kiedy to user stawia warunki tuatj? :)
to wyglada tak jak... "pokazujesz cycki albo blokada konta"
szantaż jak nic :) a niestety nie tedy droga...
jak ma dowody i podstawy do tego by uziemic moda :) screeny do Admina niech podesle :) i przedstawi w czym rzecz :))
W zasadzie masz rację, choć banowanie za takie coś lekko wieje nadgorliwością, ale fakt faktem:
całkowita racja ;)