Maryyjuszek
wpis jest ukryty
Maryyjuszek
Maryyjuszek
  22 maja 2011

hahaha, wyslalem do osob ktorej mialem napisac i co ? jestescie tacy fajni FP ze nawet nie macie ochoty odpisac, dlatego napisalem to tutaj i gdzie ja stawialem warunki ? mowiac ze : "moze stracic moderatora, za nie wykonywania obowiazkow moderatora" ??? to po co jest ten moderator w ogole skoro nie wykonuje obowiazkow i nie banuje ludzi ktorzy lamia regulamin ? WIEC MOZE USUNCIE WSZYSTKICH MODERATOROW CO ? i tak bez różnicy skoro nie wykonuje tych rzeczy jakie powinna robic

wisniowa91
wisniowa91
  22 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to po co jest ten moderator w ogole skoro nie wykonuje obowiazkow i nie banuje ludzi ktorzy lamia regulamin

hmm... przecież sam się Nam tu żalisz że zostałeś zbanowany - złamałeś regulamin...
Także moderator wykonał swój obowiązek...
MichaU
MichaU
  22 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha, wyslalem do osob ktorej mialem napisac i co ? jestescie tacy fajni FP

no i tu zrobiles blad bo trzeba bylo pisac do Administratora a nie do FP a co dopiero na forum

Konto usunięte
Konto usunięte: ja stawialem warunki ? mowiac ze : "moze stracic moderatora, za nie wykonywania obowiazkow moderatora" ???

Jesli zostaniesz moderatorem, to bedziesz mogl snuc takie domysly:) to taka sama sytuacja, jakbys zostal zatrzymany przez policje i powiedzial te pan XY juz to nie pracuje ze go "zwolnisz" :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: WIEC MOZE USUNCIE WSZYSTKICH MODERATOROW CO ? i tak bez różnicy skoro nie wykonuje tych rzeczy jakie powinna robic

Jasne Chwalmy Pana
Amen
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  22 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Maryyjuszek

nie szkoda ci czasu na śmieszne dyskusje ze śmiesznymi moderatorami ze śmiesznej fotka.tv?

swoją drogą big up za koszulkę z Jacka Daniels'a

eot
Maryyjuszek
Maryyjuszek
  22 maja 2011

fekjkiem, chodzi o to iz nie lubie moderatorow powaznie MICHALU A CO DO CIEBIE TO NAPISALEM DO LUDZIU DO KTORYCH MNIE SPROWADZILI I POWIEDZIELI ZE MAM NAPISAC TYLKO SZANOWNI ADMINISTRATORZY NA FOTCE NIE MAJA OCHOTY NAWET ODPISAC WIEC PO CO TACY LUDZIE ? I MODERATORZY ? a co do Ciebie wisniowa to nie żalę sie tylko jest za duzo bezpodstawnych banow bo moderatorzy naprawde mysla iz ŚĄ WYWYŻSZENI ze maja moda taka prawda ;)

wisniowa91
wisniowa91
  23 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jest za duzo bezpodstawnych banow

Moderator SUBIEKTYWNIE ocenia to, co user udostępnia na transmisji, i jeżeli uzna że narusza to regulamin to stosuje upomnienia-kicki-bany.

i okej. czasem ban jest nadany bezpodstawnie, ale wtedy wysyła się w ciągu 48h od nadania bana, reklamację do Administratora http://www.fotka.pl/wiadomosci/talk/Memphis lub na kontakt http://www.fotka.pl/pomoc.php#help_153 najlepiej razem ze screenami które świadczą o tym że ban był bezpodstawny... a nie wywala na forum, bo większość użytkowników serwisu widząc taki temat robi :facepalm: i myśli "boże... kolejny płacze że dostał bana"
Maryyjuszek
Maryyjuszek
  23 maja 2011

wisniowa, ja nie placze bo posiadam inne konto a mozna posiadac ich 3 tylko chodzi o to, ze po prostu moderatorzy i administratorzy OLEWAJA USEROW bo napisalem do memphisa to nawet nie raczyl odpisac ;) Wiec po co w ogole Administratorzy skoro nie potrafia odpisac ??

RafoX
RafoX
  23 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: napisalem do memphisa to nawet nie raczyl odpisac

też tak mam wysłałem mu 2 wiadomośći i na żadną nie odpisał ....
Shaitan
Shaitan
  23 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: napisalem do memphisa to nawet nie raczyl odpisac

RafoX
RafoX: też tak mam wysłałem mu 2 wiadomośći i na żadną nie odpisał ....

A od kiedy Memphis się zajmuje fotka.tv? On jest od fotkowego czata...

http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/1876,Lista_Moderatorow_-_
Tutaj macie rozpiskę modów. W sprawach "bezpodstawnych banów" piszcie do MG, czyli FotkaTV albo zHx
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  23 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fekjkiem, chodzi o to iz nie lubie moderatorow powaznie MICHALU A CO DO CIEBIE TO NAPISALEM DO LUDZIU DO KTORYCH MNIE SPROWADZILI I POWIEDZIELI ZE MAM NAPISAC TYLKO SZANOWNI ADMINISTRATORZY NA FOTCE NIE MAJA OCHOTY NAWET ODPISAC WIEC PO CO TACY LUDZIE ? I MODERATORZY ? a co do Ciebie wisniowa to nie żalę sie tylko jest za duzo bezpodstawnych banow bo moderatorzy naprawde mysla iz ŚĄ WYWYŻSZENI ze maja moda taka prawda ;)

a jak niektórzy tyłek lizali zeby nim zostac, hłe hłe
wisniowa91
wisniowa91
  23 maja 2011
Shaitan
Shaitan: A od kiedy Memphis się zajmuje fotka.tv?

od 18 maja zastępuje Meffisa na tym stanowisku.
Maryyjuszek
Maryyjuszek
  23 maja 2011

No wlasnie, wiec dlaczego nie raczy odpisac na PW ? zwiazane z TV to po co sa administratorzy ?

WaitingForTheRain
WaitingForTheRain
  23 maja 2011

Stary zlej tę sprawę. I tak Ci nikt nie pomoże , bo pewne sfery maja to w poważaniu. Kup sobie shell'a załóż BitchX-a i pobaw się na IRC-u. Tam przynajmniej będziesz wiedziała za co i dla czego. Pozdrawiam!

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  23 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No wlasnie, wiec dlaczego nie raczy odpisac na PW ? zwiazane z TV to po co sa administratorzy ?

stary lepiej miec wyrabane na to, tu ci nikt nie pomoze i tam tez nie, albo trzeba zaakceptowac tych wszystkich jełopów albo po prostu olac to i wyjsc do ludzi.
Maryyjuszek
Maryyjuszek
  23 maja 2011

ja mam to gdzies naprawde tylko nie rozumiem po ..UJ w ogole są CI administratorzy i mody ? najlepiej kazdy niech sobie usunie i tyle ! bo po co skoro i tak macie to gdzies i nawet nie raczynie odpisywac, ja tam bana mam gdzies bo mam jeszcze inne konta ale to sama sprawa ze bezpodstawy dajecie bany bo "SZANOWNI MODZI MAJA TAKI KAPRYS" i sie wywyzszaja wchodza do kogos na TV i udaja mądrych hahahahah

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.