rafffik
rafffik
  13 maja 2011 (pierwszy post)
czesc wszystkim!! chcialem sie zapytac czy to tylko u mnie czy u wszyskich tak jest ze nie ma obrazu i widnieje tylko informacja "trwa łączenie z serwerem". a jesli cos jest nie tak u mnie to prosze o pomoc.moze trzeba cos doinstalowac czego ja nie mam..z gory wielkie dzieki.
RafoX
RafoX
  13 maja 2011

ale podczas oglądania?

rafffik
rafffik
  13 maja 2011
tak w ogóle nie widac obrazu i to u nikogo..wiec domyslam sie ze to cos nie tak u mnie..tylko ja nie wiem co. wie ktos moze jakies programy trzeba miec zainstalowane albo jakies sterowniki?
Damjan
Damjan
  13 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak w ogóle nie widac obrazu i to u nikogo..wiec domyslam sie ze to cos nie tak u mnie..tylko ja nie wiem co. wie ktos moze jakies programy trzeba miec zainstalowane albo jakies sterowniki?

-Adobe Flash Player
-szybki internet
-średnio na jeża dobry komputer
-cierpliwości
Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  14 maja 2011

sprawdzałeś inne przeglądarki?

RafoX
RafoX
  14 maja 2011
Damjan
Damjan: -szybki internet

to jest przyczyna jak net ci muli to nie wbijesz lub trafiłeś na moment kiedy serwer był przeciązony
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  14 maja 2011

Czasami po prostu muli, jak za dużo osob u mnie to np. na to głównie wpływa.

RafoX
RafoX
  14 maja 2011
Motylkowa
Motylkowa: Czasami po prostu muli, jak za dużo osob u mnie to np. na to głównie wpływa.

dokładnie pani Motylkowa ;p
WaitingForTheRain
WaitingForTheRain
  23 maja 2011
Motylkowa
Motylkowa: Reggae jest radością..rzeczywistość to zły sen..

Sorki, ale gdzie znalazłaś takie g0wno ? Rzeczywistość to życie, życie to piękno... ( ^%$#^&#%$)
PurePaprika
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 74
PurePaprika
  24 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy to tylko u mnie czy u wszyskich tak jest ze nie ma obrazu i widnieje tylko informacja "trwa łączenie z serwerem".

czasem się zdarzy ,, odśwież strone i po problemie ;D

Rude wredne!

Zadziora
Zadziora
  25 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czasem się zdarzy ,, odśwież strone i po problemie ;D

Albo należy wyjść z danej transmisji i wybrać inną. U mnie to działało :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.