Mam takie pytanie czemu tego osobnika nikt nie banuje ? Zamiast go banowac moderatorowie go ogladaja a przy okazji 1 z moderatorów razem z lirycznym wyzywa użytkowników !!!!
[Kamerki] Liryczny Wandal strona 3 z 3
ja tylko dodam ze na kazde stanowisko wkoncu sa nabory nowe wiec pisanie ze ich nie bedzie juz jest stwierdzeniem mylnymOto druga wiadomosc :Tylko nie piszcie ze nastepnym razem ,bo kazdy uzytkownik tutaj wie ze następnego razu nie bedzie
nie mow za kazdego, posiedzialbys troche na fotce to bys wiedzial ze jezeli jest zapotrzebowanie na "nowych" to sa nabory
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
binoleq zapotrzebowanie bedzie kiedy zabraknie moderatorow a ciekawe dlaczego pcasso mianowal jedna dziewczyne na moda skoro pisala i nie miala to pozniej patrze przy rozmowie juz jest modem ot tak to nie ladnie to ktos sie stara bys modem a jedna osoba tylko wejdzie cos tam napisze i koniec juz zostaje
Oj nie kowal ,nie jestem urazony tym ze to nie mnie wybrano na moderatora,mi to za przeproszeniem zwisa i powiewa. To po co tutaj wogóle są moderatorzy i po co wybieraja nowych,po co te wszystkie regulaminy po co to wszystko .Niech sobie robią co chcą ,niech jadą po sobie dalej ,niech sie obrazają ,niech małolaty dalej sie deprawują w tych kamerkach a co tam to jest nic przeciez.
Oj binoleq siedze na fotce nawet czesciej niz troche i wiem co sobie z uzytkowników robicie,to co napisał slodkiadas to prawda i równiez jestem tego samego zdania co on,a co do tych naborów i osób wybieranych to szkoda gadac,uzytkownikom tylko nadzieje zostania modem robicie tylu uzytkowników bierze udział w testach na moda,a raczej brało z nadzieją i niecierpliwoscią czekania na odp ze nim zostanie,a tu lipa przychodzi taka odp dokładnie od maery ,,Przykro mi, ale na razie nie prowadzimy naboru, zebraliśmy już odpowiednią grupę modów, może następnym razem ;).Nie lepiej odrazu napisac ze jest potrzebnych tylko tylu i tylu a nie robic złudnych nadziej uzytkownikom,zresztą te testy to tez pic na wode były i te pytania .To co tutaj robicie jest załosne binoleq .
egzorcystokobiet wyzywanie oraz ignorowanie uzytkowników przez moderatorów na fotce jest coraz czestsze ,sam byłem i jestem dalej czasem tego swiadkiem,to juz tutaj normalka i oni niby dbają o dobry rozwój serwisu ,o przestrzeganie regulaminów przez uzytkowników chyba tak ale tylko na papierku ,bo w rzeczywistosci jest zupełnie inaczej .
a ciekawe dlaczego pcasso mianowal jedn
tez pytanie juz zadawaj pcasso a nie mi ja nie wybieram nowych modow
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
W demokracji tak to działa. Gdyby na fotce.tv połowa MOD-ów była za PIS-em, a druga połowa za PO, to razem wybanowaliby wszystkich zwolenników PIS i PO i nadawać mogliby tylko zwolennicy SLD i PSL.
Sorry za polityczną metaforę. Będą tu pojawiać się ludzie o odmiennym światopoglądzie i nie można ich za to usuwać lub blokować, nawet jeśli ich wypowiedzi kogoś mocno zabolą. Ale zawsze można opuścić pokój i nie wdawać się z nim w dyskusję.
widzieliscie choc jeden z filmow z YT z udziałem testovirona? nie chce mi sie podawać linkow, wpiszcie sobie testoviron w YT, gosc 200razy bardziej inteligentny od tego przyglupa, generalnie ten wandal ewidentnie sie na nim wzoruje tylko ze beznadziejnie mu to wychodzi, jaraja sie Ci co sa ograniczneni i nie znaja testovirona, polecam, choc pewnie i tak kazdy powie ze to glupek a wandal to gosc.. dla mnie odwrotnie