Leader
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
Leader
  28 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Mam pytanie a mianowicie widzimy tutaj popularność fotki na początku 2010 roku i obecnie. Popularność spadła grubo o 50%. Czym jest to spowodowane?

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  2 maja 2011

portal traci popularnosc przez notoryczne negatywne zmiany i wzrost kosztów uzytkowania ze wszystkimi opcjami

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  2 maja 2011
fotograf
fotograf: uderzają, patronują wielu wydarzeniom, logo fotki często widać w gazetach, na plakatach, okładkach płyt cd

Z pewnością ale ja powiem szczerze że nie spotkałem się. Facebooka widzę do przesady wszędzie a fotki nie. Oczywiście wiadomo że przeważają tu wzgledy finansowe lecz ja w necie nawet nie widzę.
WoodyWoodPecker
WoodyWoodPecker
  4 maja 2011
Motylkowa
Motylkowa: Jakoś kiedyś też to był portal społecznościowy, a się nie płaciło :-) nawet za kolory.

Ty to wiesz bo ktos Ci to powiedzial :D ahhaha:D za mloda jestes by takie rzeczy wiedziec Paulinko:D i jak Cie tak irytuje fotko to po prostu tez odejdz;D a nie non stop w dupie zle :D zejdz na ziemie;D.
A w 2012 na fotke nikt nie wejdzie;D bo bedzie koniec swiata wiec nie ma sie co martwic statystyka jakas;D hahahha :banan:
kermen2
kermen2
  4 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ludzie się rzucili na Fejsa jak muchy na...

jestem wyjątkiem mnie tam nie ma! ::mrgreen::
kermen2
kermen2
  4 maja 2011
Leader
Leader: Czym jest to spowodowane?

tym ze ludzie w koncu sie uniezależniają i smakuje realnego życia
theqkash
theqkash
  5 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: smakuje realnego życia

Stawiam, że ten portal przestał być fejmowy, a nawet interesujący dla części userów. Jest w
theqkash
theqkash
  5 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest w

Jest w tym sporo prawdy.
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  5 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem wyjątkiem mnie tam nie ma!

Mnie też jakoś nie powalił i również nie mam tam konta :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.