AiZet
AiZet
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Głośniki włączone, głos włączony, niby wszystkie w normie, a nie słyszę WCALE głosu z kamerek obserwowanych osób. Sprawdzałem na operze i IE i na obu przeglądarkach problem jest aktualny. o co chodzi?

bartoraf
bartoraf
  6 kwietnia 2011

masz najnowszego flasha ?

kris84ajj
kris84ajj
  6 kwietnia 2011

Jaką masz konfigurację głośników? Zauważyłem, że dźwięk z aplikacji flashowych nie jest słyszalny przy ustawieniach Dolby Digital i innych dziwnych efektach ProLogic

AiZet
AiZet
  7 kwietnia 2011

gdzie sie sprawdza ta konfiguracje glosnikow? chce zauwazyc ze jakis czas temu dzwiek mi normalnie chodzil

Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  7 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Głośniki włączone, głos włączony, niby wszystkie w normie, a nie słyszę WCALE głosu z kamerek obserwowanych osób. Sprawdzałem na operze i IE i na obu przeglądarkach problem jest aktualny. o co chodzi?

A masz pewność, że osoba która nadaje ma włączony głos?
A dwa to to, czy nie masz na transmisji jest głos włączony ?
I czy normalnie jak muzyki słuchasz na komputerze to Ci działa ?
AiZet
AiZet
  7 kwietnia 2011
Motylkowa
Motylkowa: AiZet:Głośniki włączone, głos włączony, niby wszystkie w normie, a nie słyszę WCALE głosu z kamerek obserwowanych osób. Sprawdzałem na operze i IE i na obu przeglądarkach problem jest aktualny. o co chodzi? A masz pewność, że osoba która nadaje ma włączony głos? A dwa to to, czy nie masz na transmisji jest głos włączony ? I czy normalnie jak muzyki słuchasz na komputerze to Ci działa ?

Tak.
Tak.
Tak.

Idiotą nie jestem.
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  8 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak. Tak. Tak.

Yhym. Napisz Do Krissa na PW, to może będzie wiedział, ja nie siedzę w programowaniu :)
GRADEK83
GRADEK83
  9 kwietnia 2011

Odznacz opcję Digital Output Olny w ustawieniach zaawansowanych panelu starowania twojej karty dźwiękowej.

AiZet
AiZet
  10 kwietnia 2011

nie działa. ale w sumie mniejsza z tym. pieprzyć to.

benek1403
benek1403
  12 kwietnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o co chodzi?

Odpowiedź jest prosta. Tu zawsze coś nie działa tak jak powinno. Będziesz miał głos, to może obraz padnie, albo jeszcze coś innego się spieprzy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.