WolNyOgieRxD
WolNyOgieRxD
  22 marca 2011 (pierwszy post)

Witam. Mam Na imie Andrzej ale to tylko tak zeby nie bylo chodzi mi o mikrofon podczas audycji.
A wiec duzo ludzi podczas audycji żali sie ze mikrofon przerywa, wiem ze ten problem ma bardzo duzo osob i to nie jest problem z sprzetem uzytkownika, mam nadzieje ze postaracie sie jakos naprawic ten bład.

Pozdrawiam Andrzej.

Favretto
Favretto
  22 marca 2011

Może net nie wyrabia z nadawaniem? :ninja:

Letal
Letal
  22 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ze ten problem ma bardzo duzo osob

ja nie mam takiego problemu i nigdy nie miałem odkąd istnieje fotka tv. Sprawdź micro... np na " skype " .
może jednak wina sprzętu.
Zjawa
Zjawa
  22 marca 2011

Przycinanie się mikrofonu może być spowodowane przez sprzęt
kiedy nadajesz audycję twój sprzęt może się mulić lub muli i masz już powód kiedy sprzęt się zaczyna mulić to i ci się będzie mikrofon przycinał to jest proste
oczyść swój sprzęt z niepotrzebnych plików resztek ściągnij w tym celu program o nazwie
CCleaner w nim oczyść też rejestr i wyłącz też nim niepotrzebne programy z autostartu takie które uruchamiają się wraz z systemem
później ściągnij program
- Dr.Web aktualizuj bazę danych virusów i daj pełne skanowanie
( trochę trwa skanowanie ) ale warto zresetuj komputer
i kiedy problem będzie się ponawiał
w ustawieniach karty dźwiękowej w zakładce zaawansowane przy rubryce mikrofon odznacz "wzmacnianie mikrofonu" lub zaznacz jeżeli odznaczone
powinno pomóc

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.