Witam czy jest tu możliwość jak na wielu czatach że z wybraną osoba rozmawiać na priv?
Zbytnio nie chcę aby rozmowę wszyscy widzieli - jakaś prywatność musi być.
PS. Jesli nie można pisac na priv to jest to wielka wada tego. I adminowie powinni wówczas przerobić aby pisac na priv.
Proszę o odpowiedź.
[Kamerki] Rozmowa priv na fotka.tv strona 1 z 2
Wlasciwie niezly pomysl z mozliwoscia pisania na priv na fotce.tv ale tylko z zalozycielem pokoju bo zwykly czat tez mamy no i przede wszystkim zalozyciel musialby wyrazic zgode na prywatna rozmowe. Tak sobie wlasnie mysle o
No i fajnie by tak było. Ktoś jest w kamerce to wówczas można napisać prywatną rozmowę. Ci co by chcieli to pisza na "Ogólny" a reszta co chce na Priv.
Dla przykładu jak kobieta chce sobie popisać z mężczyzną to po co inne kobiety mają być zazdrosne i to czytać o czym piszą. :)))))))
Właśnie tu brakuje funkcji PRIV.
No i zgadza się może zostać rozmowa odrzucona albo zaakceptowana, ale to jest lepsze niż pisanie wszyscy na raz i wszyscy to czytają.
Pomysł z Fotka.tv jest super.
Ee z osobą, która prowadzi transmisje? jestem na nie, gdyż jak ma się oglądalność ponad sto osób to jest proste i logiczne, że napaleńcy itd. wgl wszyscy będą się walić na prv i taka osoba po prostu nie ogarnie ;] By pisać z wszystkimi.. to wejdzcie na czat, a nie na tv. Co do wyrażenia zgody.. to i tak będzie bardzo dużo powiadomień.. zwłaszcza wtedy jak dziewczyna coś pokaże lub będzie prowokowała. Nie róbcie z fotki.tv czata.
Interesujące... Z jednej strony dobre, ale z drugiej strony przy oglądalności powiedzmy 200-400 osób z czego 85% wiadomości to "POKASZ CYCKI", a pozostałe 15% to "czesc" to myślę, że średnio fajne by to było :D
No, chyba, że można by było wyłączyć opcję rozmów prv tak jak na czacie (;
Ja jestem cały czas na TAK.
Nie wyobrażam sobie pisać z osoba do której pisze równocześnie 70 innych ludzi na "ogólnym"
- to jest jeden wielki CHAOS.
I na priv osoba sobie wybiera z kim chce pisac a na ogólny nie musi nawet zerkać. Tych co nie chce ignoruje.
Jak ja napisze wiadomość na "ogólny" to zostanie zasypana za kilka sekund stosem innych komentarzy od ludzi.
Bo jakie znaczenie ma fotka.tv? Komentowanie i rozkazywanie ludziom ?
Ja swój pomysł wyślę do Adminów niech rozpatrzą.
Ja chciałbym z kimś kulturalnie popisać na PRIV gdy osoba jest w kamerze a nie czytać durne wpisy typu: jak napisane wyżej
- pokaż .....
- ale masz fajne .....
- wyglądasz jak ....
To ma być takie fajne?
Takie osoby powinny być przez nadawce kamery od razu ignorowane albo wyrzucane żeby nie mogli ogladać obrazu.
Napisze to do Adminów niech popracują nad tym