[Kamerki] Fotka w TVN skrot z tv strona 1 z 3
Szkoda że nie opowiedzieli o blokadach które już ustawiliśmy by zapobiegać takim treścią video. Ale z drugiej strony może rodzice zaczną pilnować swoje dzieci...
po co karać serwis internetowy skoro to rodzice żyją mentalnie w latach 50tych. Słusznie powiedział jeden z gości tam, rodzice dają dzieciom internet, komputer i resztę mają w dupie. Patologia.
masz blokade - osoby ponizej 15-go roku zycia nie maja dostepu do serwisu fotka.tv
osoby niezalogowane nie moga ogladac kanału nadającego przez Prowadzącą osobe.
Równiez blokady sa stosowane (Stałe) za nagminne łamanie regulaminu. Mowa o blokadach konta na stałe.
hehe, naiwniacy, no i niby co ma to zmienić, i jeszcze ten napis "Bądzcie grzeczni - Wielki Brat Patrzy" chyba dla prawdziwych idiotów, jak ktoś chce coś pokazać to pokaże i nawet rząd chiński wam w tym nie pomoże ;p
Widziałam całość w UWADZE :)
Nie mówili o blokadach założonych, bo moderatorzy są od niedawna i teraz jest bardziej porządek, aczkolwiek zdarza się jeszcze... to trzeba cały czas moderować.
A jak moderowali tylko fp to no bałagan był, bo mało osób pilnowało i wtedy wyłapali :)
Wiem, bo to co pokazywali, to byłam wtedy na żywo na tych transmisjach.
"Bądzcie grzeczni - Wielki Brat Patrzy"
Z tym napisem to dobre... naprawdę dobre... ;-D aczkolwiek trzeba jeszcze zrozumieć jego przesłanie ;-)
Nieźle jestescie daremni.
Jakie rozumowanie,takie fotka.tv
On zapytał się co takiego cudownie techniczne dokanaliście aby kamery nie zawierały materiałów niezgodnych z polskim prawem.
Przez to byl bardziej dramatyczny wydzwiek...
cuda sie zdarzaja, ale czy tak bedzie w tym wypadku?
Niestety prawda, gdyby rodzice bardziej pilnowali swoje dzieci, samym majac przy tym swiaodmosc z jakimi zagrozeniami sie to wiaze na pewno tego typu sytuacji byloby znacznie mniej.
Mlodosc rzadzi sie wlasnymi prawami - chec upodobnienia sie do grupy, potrzeba akceptacji, chec zwrocenia na siebie uwagi...
Chyba kazdemu z nas jako dziecku wpajano jakies zasady, ktore starano sie od nas potem egzekwowac. I co, zawsze mimo, ze wychowywano nas tak a nie inaczej stosowalismy sie do tych zasad wychowania? - nie.
Skoro wychowanie nie pomaga, rtrzeba siegnac po inne srodki.
Funkcjonowanie serwisu to jedno, a zachowanie uzytkownikow drugie. serwis daje dostep do roznych opcji, ale to ludzie - uzytkownicy tworza atmosfere.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)