tajk ja w temacie, wszystko pięknie ładnie, kamerka działa, widzę siebie, ale mam wrażenie, że fotka mnie nie 'odbiera' .. i nie nadaje mojej transmisji, po 5 minutach weszłam na Fotka.tv i rzeczywiście, mojego kanału tam nie było, w czym może tkwić problem??
[Kamerki] nie nadaje mojej transmisji
Sama swojego kanału na Fotka.tv nie zobaczysz :)
A co do samej transmisji to widzów mogłaś nie mieć ponieważ byłaś na samym dole "chat roomów" ze względu na pozycjonowanie. Im większa ilość widzów, tym jesteś wyżej na stronie Fotka.tv :)
Nie ma wykupionej gwiazdy to nikt do niej nie wejdzie , chyba ze spam zrobi ;)
" Nie jesteś gwiazdą nie widać Cię w propozycjach na kamerkach "
ajć wcześniej mi nie wyszło a więc tak to prawda nie zobaczysz sama swojego kiedy wejdziesz nawet na swoj profil to niema ze nadajesz na zywo tylko inna osoba moze to zobaczyc i bezposrednio z twojego konta moze sie polaczyc na twoj czat
prowadząc transmisje na 1 oknie wystarczy sie wylogowac :) i wejsc do pokoju (swojego) jako uzytkownik niezalogowany http://fotka.tv/(Login uzytkownika)
wtedy mozna zobaczyc czy sie tak naprawde nadaje kanał :)
problem tkwi iz masz malo widzów, im wiecej widzów? tym wyżej sie wybijasz w rankingach ogladalnosci na stronie glownej http://fotka.tv
a im wiecej widzów, tym większe szanse na to iz moze byc ich o wiele wiecej.
btw. Zawsze jak "Rozpoczynasz Transmisje" Staraj sie utworzyc miniaturke :)
mam taki problem nie wiem czy ktoś mógłby mi pomóc jak chce rozpocząć transmisje pisze ze wtyczka uległa wari instaluje Flasha od nowa i ciągle jest to samo na internet explorer i innych przeglądarkach dzieje się to samo co mam zrobić ?
z góry dzięki za pomoc
przeinstaluj sobie system. Musisz miec jakis ubytek w plikach systemowych ktory uniemozliwia poprawne dzialanie tej wtyczki "Flash"
tak to juz jest... jak 1 virus w kompie usiądzie a za nim przylatuje 1000 roznych innych :)
btw. Polecam korzystanie z przegladarki Mozilla FireFox badz Google Chrome - sa one bardziej optymalniejsze i dobrze wspołpracuja z serwisem Fotka i fotka.tv