No cześć:> problem jest następujący
Przed odpaleniem kamerki muszę dac na to "zezwolenie" klikając w ten dziadowski przycisk tutaj zaczynają się schody. Pod operą nie można go kliknąć ;-) co z tym fantem zrobić? flasha mam :>
lista tematów
[Kamerki] fotka tv na operze 11;] strona 2 z 2
Słuchaj dla mnie coś takiego jak program powinien być robiony na 100% a nie na tzw odpitol. Fakt faktem jest darmowy ,ale wiele darmowych zamienników jest 50% lepsza
FF zjada mi momentami 200k pamięci (na ok 5 zakładek z fotkatv) a dajmy na to taka opera 60 max czyli różnica jest wręcz znaczna:P
Oni zamiast zrobić coś ze zjadliwością ramu tej przeglądarki to tylko co rusz zmieniają jej wygląd teraz na aero w wersji 4 ,który pod win xp chyba coś nie trybi :) nie wiem czy to z powodu tego ,że właśnie winxp czy z innegfo już nie wnikam:P
Krzych: Słuchaj dla mnie coś takiego jak program powinien być robiony na 100% a nie na tzw odpitol. Fakt faktem jest darmowy ,ale wiele darmowych zamienników jest 50% lepsza
FF zjada mi momentami 200k pamięci (na ok 5 zakładek z fotkatv) a dajmy na to taka opera 60 max czyli różnica jest wręcz znaczna:P
Oni zamiast zrobić coś ze zjadliwością ramu tej przeglądarki to tylko co rusz zmieniają jej wygląd teraz na aero w wersji 4 ,który pod win xp chyba coś nie trybi :) nie wiem czy to z powodu tego ,że właśnie winxp czy z innegfo już nie wnikam:P
no w wersji 3.6 postawili na super wielkie wymogi bezpieczeństwa, kosztem usprawnienia silnika, stad tez ten cały plugin container który wyłaczyłem
200M chyba a nie 200k :D
ja sobie poinstalowałem na FF wtyczki Shifta zeby miec fajny czarny interfejs, ale ogólnie całosc zzera mi nawet do 800M, wiecej niz GTA 4 momentami :D na szczescie przy 4gb ramu nie mam sie co martwic, czwórki nawet nie testowałem, nie wiem czy mój mocno przestarzały xp-ek to zniesie