Moze mi ktos cokolwiek doradzic na ten problem ? na zadnej przegladarce nie dziala, flash najnowszy, pamiec wyczyszczona, ustawienia prywatnosci witryn internetowych zaznaczone na zezwalaj.. mi mo to ciagle nie moge sie polaczyc
lista tematów
[Kamerki] trwa łączenie z serwerem
A ile czasu czekasz? Mi sie potrafi załadowac nawet po 5 minutach dopiero. Czasem ładuje się od razu
btw a czy w tle masz jakieś włączone procesy ???
bynajmniej jak ja miałem to dopiero mi się włączało po 25 minutach.....
a że po wyłączeniu od razu logowało....
DjLookMieszaWegiel: sciagnij najnowszego adobe flash player
powinno pomoc bo widze zes chyba nowy... po postach spr...
No tak pomagajmy i czytajmy się wzajemnie :)
co do tematu to zostaje Ci napisać na Kontakt
Mam ten sam problem, chociaż wczoraj udało mi się wejść na kilka ,,kanałów" tak dzisiaj od godziny 10 na żaden z kilkudziesięciu nie udało mi się wejść: ciągle: Trwa łączenie z serwerem i można odświeżać, wylaczać właczac, czekac po pol godziny a i tak ciagle to samo ;/ mialem wczoraj wersje Flash'a 10,0,45,2 pozniej zaktualizowalem do : 10.2.152.26 a i tak lipa.... masakra jakaś.
Konto usunięte: Mam ten sam problem, chociaż wczoraj udało mi się wejść na kilka ,,kanałów" tak dzisiaj od godziny 10 na żaden z kilkudziesięciu nie udało mi się wejść: ciągle: Trwa łączenie z serwerem i można odświeżać, wylaczać właczac, czekac po pol godziny a i tak ciagle to samo ;/ mialem wczoraj wersje Flash'a 10,0,45,2 pozniej zaktualizowalem do : 10.2.152.26 a i tak lipa.... masakra jakaś.
Czasami wina twojego mega szybkiego internetu a czasami wina serverów fotki.
Sam możesz poprzez ctrl+f5 albo możesz poprosić któregoś z Fotka Przyjaciół
Oni odświeżą Ci konto od podszewki :)