bartoraf
bartoraf
  16 lutego 2011 (pierwszy post)

tak jak w temacie od pewnego czasu pisze i pisze wiadomośći na fotka tv a ich w ogóle nie widać ..... co jest nie tak HELP

Thoumasek
Thoumasek
  16 lutego 2011

Sprawdź na innej przeglądarce, zainstaluj flasha i takie inne śmieci które nic nie pomagają.

bartoraf
bartoraf
  16 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sprawdź na innej przeglądarce, zainstaluj flasha i takie inne śmieci które nic nie pomagają.

no właśnie to jest kw dziwne bo to samo nagle znikło wiec z kompem nic nie jest
enviv
enviv
  17 lutego 2011

ja sprawdzalem rozne przegladarki rozne kompy i to bez roznicy
bo z innego konta normalnie moge pisac

a Fotka POMOC to napisala mi o chacie fotkowym a nie fotka tv
wiec pewnie kolejny dzien minie zanim odpisza:/

niemamskarpet
niemamskarpet
  17 lutego 2011

Pytam sie dlaczego? To pytanie nurtuje mnie juz od 3 godzin kiedy to doznalem szoku...Tak, niestety to smutna prawda mojam mozliwosc pisania zostala zablokowana. Dlaczego?.. Dlaczego? teraz w okresie podniesionego poziomu testosteronu w moich zylach kiedy to odczuwam wzmorzona chec obcowania z samicami. Jestem wprost oburzony, gdyz tak prawy czlowiek jak ja nigdy nie popelnial zadnego wykroczenia. Wobec tego czuje sie obrazony i czekam na publiczne przeprosiny od osoby która mnie zablokowala. Pozdrawiam

enviv
enviv
  17 lutego 2011

Na początku do tego co zamyka te tematy żeby się wstrzymał do momentu aż padnie odpowiedz!!

Czemu nie można pisać na czacie fotki.tv i kiedy to naprawicie, bo jak widać dużo jest takich osób

PS. BLOKADA NIE MA ZWIĄZKU Z ŁAMANIEM REGULAMINU!!
przez te dwa dni nie obraziłem nikogo, nie używałem wulgaryzmów itd

Co do odpowiedzi, że mam napisać do fotka team to pisałem i dostałem jedynie głupia odpowiedz nie na temat

Skoro to sa beta testy to powinniście dbać o rozwiązywanie problemów a nie zamykać tematy na forum i olać sprawe

BEYZ
BEYZ
  17 lutego 2011

Solidaryzuje się z moimi przedmówcami.Za komuny nie było takiej cenzury.
Za wykupione u was srebrne ,mógłbym kupić niezły zapas soków .
Nie będę się rozpisywał na temat tolerancji ,jaka panuje w Waszym serwisie .Czy waszym zdaniem przymykanie oczu na poniżanie ludności romskiej ,czarnoskórych ,żydów i Gayów jest czymś normalnym . Zwroty typu "giń czarnuchu ,pedale ,cyganie,żydzie " są na waszym portalu na porządku dziennym.

Czy człowiek ,który poświecił 3/4 swojego życia na usprawnienie swojej sylwetki ,może na Waszym forum być spokojne,że nie zostanie wyzwany przez jakiegoś zakompleksionego suchara od GAYa ,albo pedała?!

Jeśli nie radzicie sobie z patologią to skasujcie usługę fotka tv.

pozdrawiam

PapierowaTorba
PapierowaTorba
  17 lutego 2011

j/w
dokładnie

JoannaKot
wpis jest ukryty
Oskiim
Oskiim
  17 lutego 2011

Natenczas chce wyrazić swoje oburzenie z powodu sytuacji jaka spotkała towarzyszów koksów. Niedopuszczalne jest żeby w wolnej Polsce dochodziło do takich ekscesów, nie o taką Polskę walczyłem. Jestem gayem i nosze apaszki, ale nie uważam takiego banowania bez powodu.

bomber111
bomber111
  17 lutego 2011

Ja nie wiem jak to sie dzieje ale nie moge nic pisac choc jestem znanym i szanowanym uzytkownikiem tego portalu. Uwazam ze jestem dyskryminowany z nieznanych mi powodow, bardzo przykre jest smianie sie ze mnie i z mojej nienagannej, schludnej odzieży, odebraliscie mi mozliwosc obrony wlasnej godnosci pomimo iz regularnie kupuje srebrniki. Czy na tym swiecie nie ma odrobiny sprawidliwosci dla menzczyzn z wąsem.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.