beciaku
beciaku
  10 lutego 2011 (pierwszy post)

Z ciekawości od kilku dni wchodzę na Fotka.tv i obserwuję zachowanie społeczeństwa fotkowego. Oczywiście nie byłoby nic w tym dziwnego, nawet rzekłabym że nie spodziewałam się normalnego zachowania niektórych koniobijców i pedofilów.

Nie ukrywam, że mam też żal do rodziców, którzy zostawiają swoje pociechy na pastwę losu. Ale do rzeczy.

Poniższy screen przedstawia kolesia, który nie tylko zabawiał się przed kamerką ale również jego wierne fanki, które z wystawiały "podkręcające" komentarze.

Z czystej ciekawości obejrzałam część kobiet wystawiających komentarze. Moje zdziwienie wywołało u mnie falę negatywnych emocji oraz brak pohamowania przeklinania wraz z uderzaniem ręką w czoło.

Dziewczynka podkreślona kolorem czerwonym ma 14 lat! Więcej chyba nie trzeba pisać.

pzdr. Beata

vixen1987
vixen1987
  11 lutego 2011

Myślałem o tym, że jak ktoś nie posiada konto na Fotka i można wejść bez ograniczeń fotka.tv. Nastolatki wejdzie na żywo Fotka.tv dla dorosłych, bo nie posiada konta. Chciałbym żeby było logowanie konta z Fotka.tv jak fotka.pl.

sede
sede
  12 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślałem o tym, że jak ktoś nie posiada konto na Fotka i można wejść bez ograniczeń fotka.tv. Nastolatki wejdzie na żywo Fotka.tv dla dorosłych, bo nie posiada konta. Chciałbym żeby było logowanie konta z Fotka.tv jak fotka.pl.

Możliwość oglądania Fotka.tv przez niezalogowanych ma nakłonić ich do założenia konta aby w pełni mogli korzystać z Fotka.tv :) Nie wierzę w to, że przejdzie pomysł blokady.
Zjawa
Zjawa
  12 lutego 2011

Czego się spodziewałaś jakiego zachowania to jest internet
nie wszyscy wiedzą jak się zachowywać
moja rada prosta i skuteczna
nie interesuj się tym
nie wchodź tam albo ignoruj to po co drążyć ich zachowanie są odpowiednie ( ekipy do sprzątania )

po co pisać "czemu czemu oni to robią aaa no czemu głowa mnie boli"
jeśli tak to nie wchodź po prostu nie wchodź do pokoju mężczyzn bo z tego co widzę za bardzo się tym interesujesz to internet zabawa a nie życie więc skończ się dziwić takie zachowanie było i będzie olać ich :smierc:

Gothiclady
Gothiclady
  12 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mylisz się... w regulaminie dokładnie jest napisane że od lat 18nastu ;))

osoby poniżej 18tu lat wchodzą tam na własną odpowiedzialność

Konto usunięte
Konto usunięte: beciaku

oj nie pitol, pewnie się cieszysz że zobaczyłaś wacława :ziober2:
Grekh
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
Grekh
  19 lutego 2011
http://img59.imageshack.us/i/idiotki.jpg/ KOLEJNE IDIOTKI!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.