BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  8 lutego 2011 (pierwszy post)

Wchodzac na strone glowna FotkaTV od razu wyswietla sie Nam lista uzytkownikow, ktorzy w danym momencie maja zalozony jakis pokoj, oprocz tego wyswietla sie ikonka umozliwiajaca zalozenie wlasnego pokoju. Co powiedzielibyscie na to by na stornie glownej FotkaTV obok 'Rozpocznij transmisje' pojawla sie ikona 'pokaz znajomych, ktorzy maja zalozony pokoj' lub ikona 'pokaz znajomych, ktorzy aktualnie przebywaja na fotkaTV'.

Mysle, ze byloby to spore ulatwienie jesli bylibysmy zainteresowani tylko tymi kanalami, gdzie przebywa ktos kogo znamy, bo od razu mielibysmy taka liste pod reka zamiast przegladac liste wszystkich kanalow...

Wasze opinie?

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  9 lutego 2011
leserxD
leserxD: cos takiego w stylu ulubione :)

Bardziej jak zakladka urodziny, chociaz na wzor ulubionych tez byloby dobrym rozwiazaniem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Można by było jeszcze wprowadzić powiadomienie kiedy któryś z nich zacznie nadawać swój program. Powiadomienie pojawiałoby się po 10-15 minutach od rozpoczęcia nadawania. Jeśli chodzi o pokazanie znajomych którzy nadają, takie powiadomienie o którym wspomniałem byłoby myślę lepszym rozwiązaniem.

Osobiscie uwazam, ze jest juz dosc powiaodmien i tka na prawde po pewnym czasie przestaje sie zwracac na nie wieksza uwage...
Lepsza bylbaby po prostu zakaldka na stornie glownej FotkaTV - ktos chce to sobie ja przegladnie, nie chce to nie i nie ma zbednego balaganu w powiaodmieniach :)
seba24mdm
seba24mdm
  9 lutego 2011

CHCESZ ZAROBIĆ
KASĘ? 50,100,1000 zł ALBO I NAWET WIĘCEJ? TO ZALEŻY OD TWOJEJ INICJATYWY SPRAWDZ SAM JEDYNIE CO INWESTUJESZ TO CZAS NIC WIĘCEJ A ZYSKAĆ MOŻESZ WIELE.
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=175276

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh
  9 lutego 2011

@seba24mdm:
nie spamuj w moim temaciQ :zonk:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.