Wchodzac na strone glowna FotkaTV od razu wyswietla sie Nam lista uzytkownikow, ktorzy w danym momencie maja zalozony jakis pokoj, oprocz tego wyswietla sie ikonka umozliwiajaca zalozenie wlasnego pokoju. Co powiedzielibyscie na to by na stornie glownej FotkaTV obok 'Rozpocznij transmisje' pojawla sie ikona 'pokaz znajomych, ktorzy maja zalozony pokoj' lub ikona 'pokaz znajomych, ktorzy aktualnie przebywaja na fotkaTV'.
Mysle, ze byloby to spore ulatwienie jesli bylibysmy zainteresowani tylko tymi kanalami, gdzie przebywa ktos kogo znamy, bo od razu mielibysmy taka liste pod reka zamiast przegladac liste wszystkich kanalow...
Wasze opinie?
lista tematów
[Kamerki] [Sugestia]FotkaTV a znajomi strona 1 z 2
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Lista z ulubionymi użytkownikami przydałaby się. Można by było jeszcze wprowadzić powiadomienie kiedy któryś z nich zacznie nadawać swój program. Powiadomienie pojawiałoby się po 10-15 minutach od rozpoczęcia nadawania. Jeśli chodzi o pokazanie znajomych którzy nadają, takie powiadomienie o którym wspomniałem byłoby myślę lepszym rozwiązaniem.
rowniez za
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."