Witam, pomysł na fotkę TV zapewne zaczerpnięty ze stickam, mam kilka propozycji:
1. możliwość ustalenia maksymalnej liczby gości w pokoju, jak się zbierze 100 osób to nie można nic przeczytać, wszyscy piszą.
2. możliwość wyciszenia dźwięku od danej osoby (niekiedy jest taki jazgot że słuchać tego nie idzie)
3. podział na pokoje moderowane oraz +18 niemoderowane
4. podobnie jak na czacie, możliwość siedzenia na nicku fotkowym, albo anonimowo (jakiś inny wymyślony nick)
5. lepsze zgranie fonii z obrazem
lista tematów
[Kamerki] Kilka propozycji
mrdraco86: 1. możliwość ustalenia maksymalnej liczby gości w pokoju, jak się zbierze 100 osób to nie można nic przeczytać, wszyscy piszą.
na nie.
to wyelimuje np znajomem wejscie do anszego pokoju, gdy zbierze sie wczesniej wieksza ilosc osob.
mrdraco86: 2. możliwość wyciszenia dźwięku od danej osoby (niekiedy jest taki jazgot że słuchać tego nie idzie)
to juz ktos wczesniej proponowal. nadal na tak.
niezaleznie od wieku powinny byc moderowane. na nie.
mrdraco86: 4. podobnie jak na czacie, możliwość siedzenia na nicku fotkowym, albo anonimowo (jakiś inny wymyślony nick)
na nie.
kasowac nie, ale zamiast jednego ciagu moglby byc podzial na strony
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
mrdraco86: Witam, pomysł na fotkę TV zapewne zaczerpnięty ze stickam, mam kilka propozycji:
1. możliwość ustalenia maksymalnej liczby gości w pokoju, jak się zbierze 100 osób to nie można nic przeczytać, wszyscy piszą.
2. możliwość wyciszenia dźwięku od danej osoby (niekiedy jest taki jazgot że słuchać tego nie idzie)
1 - Fajne
2- Fajne
3- tutaj żartujesz prawda ?
Zresztą co ja tam siedzę ; d
Zanim załozysz jaki kolwiek temat przeczytaj czy nie bylo podobnego, zaczynacie sie powtarzać i tworzyć bezsensowne propozycje...
Nie idzcie na ilość tylko jakość.
CHCESZ ZAROBIĆ
KASĘ? 50,100,1000 zł ALBO I NAWET WIĘCEJ? TO ZALEŻY OD TWOJEJ INICJATYWY SPRAWDZ SAM JEDYNIE CO INWESTUJESZ TO CZAS NIC WIĘCEJ A ZYSKAĆ MOŻESZ WIELE.
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=175276