sede
sede
  7 lutego 2011 (pierwszy post)

Kilka rzeczy które ułatwią nam życie :)

1. Tygodniowa blokada dla nowych kont (pomysł zaciągnięty z czata gdzie się sprawdza) - unikniemy dzięki temu pojawiania się fejkowych kont.

2. Możliwość przyciszenia/wyłączenia głosu z pozycji nadającego jak i użytkownika, który ogląda.

3. Filtr oddzielający męskie i żeńskie pokoje (widok wszystkich lub wybranej płci)

4. Buttonik "zgłoś naruszenie" (robiłby automatycznie screena i podklejał go do danego zgłoszenia)
zelka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 44
zelka
  7 lutego 2011
sede
sede: 1. Tygodniowa blokada dla nowych kont (pomysł zaciągnięty z czata gdzie się sprawdza) - unikniemy dzięki temu pojawiania się fejkowych kont. 2. Możliwość przyciszenia/wyłączenia głosu z pozycji nadającego jak i użytkownika, który ogląda. 3. Filtr oddzielający męskie i żeńskie pokoje (widok wszystkich lub wybranej płci)

:tak:

SexNaPlazy
SexNaPlazy: Slow Motion - rzadkie pisanie na czacie (odstep miedzy pisaniem 1minuta)

:nie:
i tak ciągle mnie automat wywala za floodowanie:and:

SexNaPlazy
SexNaPlazy: Opcja Temat - nad okienkiem obrazu z kamery widnialby temat np. "Stuff n Stuff" no i lepszy wyglad ;] bo zbyt bialy jest czuje sie jak na stronie ktora nie posiada stylu :D

a tu tak:D
Life more, think less
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  7 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bębena najlepszy :D mrrr.

Coś czuję, że jeszcze pokaże :D

Konto usunięte
Konto usunięte: nie widziałem :( szlag mnie to zawsze coś ucieknie....

Bo za mało uważasz na to co się dzieje :D
Patrishia
Patrishia
  7 lutego 2011

Plus danie tego działu na dół.

Letal
Letal
  8 lutego 2011
Motylkowa
Motylkowa: Coś czuję, że jeszcze pokaże :D

Być Może. :D mam nadzieje . Hahahahah

Motylkowa
Motylkowa: Bo za mało uważasz na to co się dzieje :D

cycki mnie tak zaciekawiły że oglądałem tam sobie !
bialeeeboxerkii
bialeeeboxerkii
  8 lutego 2011

a ja chetnie bym widzial pokoje +18 i ponizej taki podzial kto chce wejdzie do +18 kto nie to nie

Dran
Dran
  8 lutego 2011
sede
sede: 1. Tygodniowa blokada dla nowych kont (pomysł zaciągnięty z czata gdzie się sprawdza) - unikniemy dzięki temu pojawiania się fejkowych kont. 2. Możliwość przyciszenia/wyłączenia głosu z pozycji nadającego jak i użytkownika, który ogląda. 3. Filtr oddzielający męskie i żeńskie pokoje (widok wszystkich lub wybranej płci) 4. Buttonik "zgłoś naruszenie" (robiłby automatycznie screena i podklejał go do danego zgłoszenia)

1. Tak
2. Tak
3. Tak
4. Tak

Ja bym jeszcze dodal
5. Cenzura na slowo "Dupa" "Cipa" "cycki" itp, lub jezeli ktos to napisze to wylatuje z pokoju.
Jest to Fotka.tv a nie Sex.tv
sede
sede
  8 lutego 2011

Dran
Dran: Ja bym jeszcze dodal 5. Cenzura na slowo "Dupa" "Cipa" "cycki" itp, lub jezeli ktos to napisze to wylatuje z pokoju. Jest to Fotka.tv a nie Sex.tv

Myślę, że cenzurowanie tego typu słownictwa jest zbędne ale można by wprowadzić autokick za kilkukrotne pisanie tego samego :)
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  9 lutego 2011
sede
sede: można by wprowadzić autokick za kilkukrotne pisanie tego samego :)

to zdecydowanie byloby lepszym rozwiaznaiem :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
seba24mdm
wpis jest ukryty
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  9 lutego 2011
sede
sede: 3. Filtr oddzielający męskie i żeńskie pokoje (widok wszystkich lub wybranej płci)

to juz sie pojawilo :D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
sede
sede
  9 lutego 2011
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh:

Nie tylko. wyciszenie głosu również jest. wystarczy najechać na okno transmisji i puff :) masz "buttonik" :D tak więc FT nie śpią :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.