lista tematów
[Pomysłomat] Dodanie Opcji Dla Klubu Gwiazd
Chciałbym dać małą propozycje dla administracji nie wiem czy to da sie zrobić aby wprowadzić na czat dla osób co kupują Gwiazdę wybór tła chodzi mi coś w tym stylu

Owad: BlueXen: jnie tez by wyglądało coś w tym stylu
Pierwsze się ładniej prezentuje. To drugie nie podoba mi się bo wszystko jest w jednym kolorze i dialogi są słabo widoczne. Pozostał bym przy pierwszej propozycji.
Dlatego zrobiłem dwie wersje mi tez sie podoba ta 1 :) może administracja zrobi takie coś
Pomysl mi sie podoba, aczkolwiek jestem za pierwsza wersja. Na kamerkach sa juz wprowadzone tla i przyznam, ze przy ciemnych kolorach czasem musze sie dobrze przygladac co pisza uzytkownicy na "czacie". Ogolnie pomysl fajny.
Mozna by wprowadzic dwie wersje: na dzien jasniejsza, na noc aby nie meczyc wzrok jaskrawoscia - ciemnejsze tlo.
Mozna by wprowadzic dwie wersje: na dzien jasniejsza, na noc aby nie meczyc wzrok jaskrawoscia - ciemnejsze tlo.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: Pomysl mi sie podoba, aczkolwiek jestem za pierwsza wersja. Na kamerkach sa juz wprowadzone tla i przyznam, ze przy ciemnych kolorach czasem musze sie dobrze przygladac co pisza uzytkownicy na "czacie". Ogolnie pomysl fajny.
powiem tak z tego co wiem to mój pomysł nie będzie zrobiony :)