Chciałbym dać małą propozycje dla administracji nie wiem czy to da sie zrobić aby wprowadzić na czat dla osób co kupują Gwiazdę wybór tła chodzi mi coś w tym stylu
lista tematów
[Pomysłomat] Dodanie Opcji Dla Klubu Gwiazd
Owad: BlueXen: jnie tez by wyglądało coś w tym stylu
Pierwsze się ładniej prezentuje. To drugie nie podoba mi się bo wszystko jest w jednym kolorze i dialogi są słabo widoczne. Pozostał bym przy pierwszej propozycji.
Dlatego zrobiłem dwie wersje mi tez sie podoba ta 1 :) może administracja zrobi takie coś
Pomysl mi sie podoba, aczkolwiek jestem za pierwsza wersja. Na kamerkach sa juz wprowadzone tla i przyznam, ze przy ciemnych kolorach czasem musze sie dobrze przygladac co pisza uzytkownicy na "czacie". Ogolnie pomysl fajny.
Mozna by wprowadzic dwie wersje: na dzien jasniejsza, na noc aby nie meczyc wzrok jaskrawoscia - ciemnejsze tlo.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: Pomysl mi sie podoba, aczkolwiek jestem za pierwsza wersja. Na kamerkach sa juz wprowadzone tla i przyznam, ze przy ciemnych kolorach czasem musze sie dobrze przygladac co pisza uzytkownicy na "czacie". Ogolnie pomysl fajny.
Mozna by wprowadzic dwie wersje: na dzien jasniejsza, na noc aby nie meczyc wzrok jaskrawoscia - ciemnejsze tlo.
powiem tak z tego co wiem to mój pomysł nie będzie zrobiony :)