KrolSexuMarcinek
KrolSexuMarcinek
  31 grudnia 2017 (pierwszy post)

po wybraniu wieku można kliknąć opcję >> suczka << , wtedy wyświetlą nam się dodatkowe opcje:
- udawana, tylko na zdjęciach
- w realu od 1spotkania
- tylko dla jednego
- dla wszystkich
- smarujesz jedziesz $$$

Wpadłem na ten pomysł dlatego ponieważ na niektórych profilach dziewczyny przechodzą same siebie,
czy to jest naprawdę efekt beztroskiego wychowania? zero opieki ze strony rodziców?
przecież jeśli córka wrzuca w internet roznegliżowane zdjęcia to ściąga samych zboczeńców,
tylko kwestią czasu jest to, ze zostanie szlaufiskiem, czemu moderacja tego nie wyrzuca?
niektóre zdjęcia są mocniejsze niż na odlotach i roksie.

Kwestią czasu jest, jak ktoś zacznie zapisywać wszystkie takie zdjęcia,
i będą potem wypływały na portalach erotycznych typu spotkania za $,
oczywiście z zakrytymi buziami :)

dziękuje za uwagę :) do siego roku wszystkim :)

lce
lce
  1 stycznia 2018

Stanowczo na "NIE"

BartekLive
BartekLive
  2 stycznia 2018

Moim Zdaniem :
To nie beztroskie wychowanie , lecz po prostu te dziewczyny chcą zyskać popularność kosztem swojego zachowania , ... i te osoby chcą żeby ludzie o nich mówili ... nie ważne czy dobrze czy źle ważne by mówili .. przecież dzisiaj patologia jest na pierwszym miejscu ... Nikt nie liczy się z tym że może być nagrany , że potem to trafia na Youtuba że rodzina , znajomi oglądają , że Ludzie śmieją się .. Ale nie d83ddc4d no wiecie ważne by mówili i żeby być sławnym ... tylko czy na pewno takiej sławy oczekujecie .... Zadajcie sobie takie pytanie , ... bo ja np. wolę mieć 2 - 5 widzów na kamerce którzy szanują mnie za to że mam swoje zainteresowania , a nie że robię z siebie błazna by być na pierwszym miejscu na kamerce ..

Przepraszam ale to jest to moje zdanie . I ja nie chcę byście odbierali to za obrazę tylko przyjęli na klatę to co dzieje się tu na fotce . Pozdrawiam

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.