lista tematów
[Pomysłomat] Przyciągnijmy do fotka.com, większą ilość użytkowników
Czy jest nieadekwatne, by limit dzienny dla osób "bez klubu gwiazd" przemienić z 1 wiadomości do innego użytkownika, do 5 wiadomości dziennie ? Zachęcam do wykupu "klub gwiazd", warto!
Limit wiadomości to idiotyzm. To portal społecznościowy i służy do poznawania ludzi.
Obostrzenia tylko zniechęcają.
Gwiazda powinna być wyłącznie kosmetycznym dodatkiem zwiększającym atrakcyjność profilu. Nic ponadto.
Obostrzenia tylko zniechęcają.
Gwiazda powinna być wyłącznie kosmetycznym dodatkiem zwiększającym atrakcyjność profilu. Nic ponadto.
@GENIALNEWPROSTOCIE 10zł na miesiąc to nie jest dużo, widać że lubisz kebsy odpuścisz sobie jednego i będziesz miał.
@wrozbitapawel To jest portal społecznościowy, tworzą go użytkownicy i bez nich by nic nie było. Portal sam na siebie zarabia przez same reklamy i lepszym pomysłem według mnie byłoby ustawić jako dodatkowy benefit możność oglądania/robienia transmisji po zakupie gwiazdy. Spowodowałoby to większe zyski, a jednocześnie byłaby dostępna dla wszystkich tak podstawowa funkcja jak pisanie.
@wrozbitapawel To jest portal społecznościowy, tworzą go użytkownicy i bez nich by nic nie było. Portal sam na siebie zarabia przez same reklamy i lepszym pomysłem według mnie byłoby ustawić jako dodatkowy benefit możność oglądania/robienia transmisji po zakupie gwiazdy. Spowodowałoby to większe zyski, a jednocześnie byłaby dostępna dla wszystkich tak podstawowa funkcja jak pisanie.