warto by zrobić opcje w ustawieniach żeby zadecydować ON-OFF głosowanie na głównej stronie TAK lub NIE
lista tematów
[Pomysłomat] głosowanie TAK-NIE
Powiem powrócenie tego było by fajne :) ale była tak możliwość wyłoczenia tego ale Funkcja zabrana :(( jestem na TAK POWRÓCENIE TEGO "
Wątpię że to wprowadzą, Tak-Nie jest jedną z najważniejszych funkcjonalności na fotce, nie po to usuwali i wprowadzili nawet głosowanie na osoby tej samej płci, co według mnie nie powinno mieć miejsca, o tym powinien użytkownik zadecydować sam, tak jak decyduje o prywatnych wiadomościach i komentarzach, czy chce od tej samej płci, a nie tu ciach dostaje decyzje Tak od faceta, facet.
Na Twoją propozycje jestem na Nie, jednakowo dla wszystkich czy komuś się podoba czy nie, nikt nikogo nie zmusza do oddawania decyzji.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
gregbond: Na Twoją propozycje jestem na Nie, jednakowo dla wszystkich czy komuś się podoba czy nie, nikt nikogo nie zmusza do oddawania decyzji.
ale ja może nie chce brać w tym udziału ani głosować tym bardziej nie chce dawać tej satysfakcji kobietom oddającym głos na -NIE.
a jak wchodzę na fotkę tym bardziej oglądać ich profile gdyż za każdym razem wyskakuję mi to głosowanie.
ci co chcą niech głosują nie pisalem tej propozycji jakoby usunąć dla wszystkich tylko wybrać opcje czy chce brać w tym udział czy nie.NIech każdy ma wybór.