TomTom1992
TomTom1992
  14 sierpnia 2016 (pierwszy post)

Witam
przydało by się dodać skrót

Tak, podoba mi się ( skrót 1 )

Nie ( skrót 2 )

dużo by to ułatwiło klikanie

proszę pisać co myślicie o tym

IHSI
IHSI
  14 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę pisać co myślicie o tym
Jak dla mnie jest dobrze jak jest. Skrót może by ułatwiły jak to piszesz klikanie ale jak dla mnie jestem na "NIE"
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  16 sierpnia 2016

W moim odczuciu zbedne :)

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  19 sierpnia 2016

to głupie klikać tak lub nie bez napisania kilku wiadomości , płytkie przy ocenianiu kogoś po wyglądzie , całkowicie zbędna funkcja ale co kto woli nawet jak da sie komuś nie i samemu się otrzyma to jeszcze można się dogadać :)

UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  19 sierpnia 2016

przydałby się skrót dodaj temat do ulubionych ( obserwowanych ) opcja moje dyskusje to trochę za mało :/ gubię czasami ciekawy temat po kilku dniach .... Co o tym myślicie ?

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  22 sierpnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: przydałby się skrót dodaj temat do ulubionych ( obserwowanych ) opcja moje dyskusje to trochę za mało :/

To mogłoby przejść kilka lat temu, chociaż wtedy przy maksymalnym ruchu też nie wiem czy miałoby sens.

Konto usunięte
Konto usunięte: gubię czasami ciekawy temat po kilku dniach .... Co o tym myślicie ?

Jeżeli dłuższy czas nie udziela się Pan w temacie znika on z listy dyskusji (tak widnieje w czołówce), zatem ciekawy taki nie jest i się "gubi" :P
UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  22 sierpnia 2016

:) te forum albo odzyło albo ja na czarno wszystko widziałem :)

UNDERCOVER33
UNDERCOVER33
  26 sierpnia 2016
esquilo
esquilo: Jeżeli dłuższy czas nie udziela się Pan
jaki Pan ???? Rafał jestem :) nie dodawać mi lat ( wiek to stan umysłu w jakim się znajdujemy )
Ripe
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.