Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  1 lutego 2016 (pierwszy post)

Kolejna garstka pomysłów na zmiany, na forum, może któreś wprowadzą w życie, dzięki waszemu poparciu oczywiście, bez tego to jest niemożliwe, tak więc proszę chociaż o łapkę w górę :):) d83ddc4d

Powiadomienie o wszystkich nowych wpisach w naszym założonym temacie, dla starych wyjadaczy forum możliwość tego wyłączenia.
Obecnie powiadomienie o wpisie w naszym wątku przychodzi tylko wtedy kiedy ktoś nas zacytuje, to jest błąd, często autor zapomina o swoim wątku.

Łapki przy temacie znikające z chwilą oddania głosu, tylko widoczna jedna z aktualną oceną, tak samo przy postach.
Aktualnie łapki znikają w chwili zagłosowania i jest tylko cyferka ocena, a przy samym temacie nadal wiszą łapki po mimo oddanego głosu i tylko wyskakuje komunikat o tym informującym, jak się chce oddać głos (zwyczajnie się tego nie pamięta).

Moje dyskusje, odnośnik dostępny dla wszystkich z poziomu forum, przy opcjach po najechaniu na avatar użytkownika. Najnowsze tylko z dłuższym czasem np. 30 dni lub wszystkie z roku do tyłu.
Aktualnie nawet te 7 dni dostępne dla nas uważam za bardzo krótki czas, dla aktywnych pewnie i wystarczający, fajnie jakby nam udostępnili.

Wiadomość systemowa o możliwości podbicia swojego tematu na forum, użytkownik by miał możliwość odświeżenia na liście tematów lub by został automatycznie zamknięty po paru dniach jeśli to nie uczyni.

2600Zachęcam do poparcia i dyskusji, a też wpisujcie swoje spostrzeżenia co można zmienić.2600

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
chodznasanki
chodznasanki
  2 lutego 2016
gregbond
gregbond: proszę chociaż o łapkę w górę

Czy ty koleś jesteś normalny , bĘDA CHCIELI TO MOŻE ci dadzą tą łapkę A nie się prosisz jak pies o miskę z woda
gregbond
gregbond: często autor zapomina o swoim wątku.

Chyba jesteś jedyny z niewielu
Ps.Nie wiem chłopaku ile masz Lat aLe jak wyczuwasz ze masz zaniki pamięci to może udaj się do lekarza
Może jeszcze nie jest za późno
chodznasanki
chodznasanki
  2 lutego 2016

Uprzejmie przepraszam ale zapomniałem się odnieść jeszcze do samego tytułu Tematu już to nadrabiam
zróbcie
A co to rozkaz chyba oni nie są twoimi żołnierzykami
Pisze się
Proszę

gregbond
  2 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy ty koleś jesteś normalny , bĘDA CHCIELI TO MOŻE ci dadzą tą łapkę A nie się prosisz jak pies o miskę z woda
Ja jestem całkowicie normalny, to z Tobą coś nie tak, jak tak bardzo Cię boli mój temat w tej formie napisany, to proszę wciśnij łapkę w dół i nie zaśmiecaj tematu swoimi bezsensownymi postami, jak nie masz nic do powiedzenia na temat.

gregbond
gregbond: często autor zapomina o swoim wątku.
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba jesteś jedyny z niewielu
Uwierz zapominają, tak jak i Ty o swoich tematach i zasadach na forum, masz je daleko gdzieś.

Konto usunięte
Konto usunięte: Uprzejmie przepraszam ale zapomniałem się odnieść jeszcze do samego tytułu Tematu już to nadrabiam zróbcie A co to rozkaz chyba oni nie są twoimi żołnierzykami Pisze się Proszę
Fotka jest dla nas, a nie my dla fotki, rozumiesz? Mam prawo im zwracać na coś uwagę, jak każdy inny użytkownik. Dobrze, następny temat będzie że ich proszę.

PS proszę nie odpisuj w tym temacie.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Psyko
Psyko
  3 lutego 2016
gregbond
gregbond: Kolejna garstka pomysłów na zmiany, na forum,

Popierwsze to :) "-."+" bezens to :zonk:
gregbond
gregbond: spostrzeżenia co można zmienić.

Hm co Gify Niech po wrócą ruchome obrazki w avku na forum :) jaka było dawniej i będzie :) d83ddc4d
Paffeuu
Paffeuu
  4 lutego 2016

Całkiem spoko, podłubać przy tym i why not :D

gregbond
  8 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Hm co Gify Niech po wrócą ruchome obrazki w avku na forum :) jaka było dawniej i będzie :)

Gify były dobre, ale przywrócenie ich więcej zamętu by tylko wprowadziły niż dobrego, aktualnie zawsze można jakiś wrzucić w poście.
gregbond
  17 lutego 2016

Podbijam, popierajcie :)

gregbond
  1 marca 2016

Podbijam

Psychik
Reputacja: 82 | BluzgometrTM: 106
Psychik
  2 marca 2016

Może w końcu ktoś zainteresuje się tym :
http://fotka.com/forum/pomyslomat/1363,GRUPY_GRUPY_GRUPY-_p

praksa
praksa
  6 marca 2016
programiści nie szalejcie z tymi zmianami, bo po zalogowaniu nie wiem gdzie jestem. Nie wszystko na raz, opanujcie się xd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.