Witam. Zrobiliście z fotki drugi, beznadziejny portal typu badoo. Za rok moje konto będzie miało 10 lat. Początki były dużo lepsze, te udoskonalenia nowe tylko zmniejszają atrakcje portalu, porozumiewania się itp. Pamiętam jak kiedyś fotka żyła, tu się poznawało ludzi, pisało ze sobą na profilach, fajnie grupy były aktywne, wszystko się rozwijało, a później? Już tylko gorzej. Najlepsze czasy fotki to chyba 2011-2012. Od 2014 jest już coraz gorzej. Prosiłbym o przeanalizowanie nad powrotem komentowania swoich profili/pisania tam/wstawiania linków. Caly glowny wyglad zmienic. Zeby ten portal znow byl normalny, a nie zabawa w ocenianie zdjec i tyle (skala 1-10 + 11 gwiazda, była dużo lepsza) .
lista tematów
[Pomysłomat] Powrót komentarzy na profilu
jestem jak najbardziej na nie ludzie syf pisza w komentarzach ze jak według mnie powiń jaka kol wiek komentarze usunac całkowicie ludzie tam potrafia beznadzieje pisac
Nie zgodzę się z tym, fotka ma dużo więcej funkcjonalności typu Kamerki, Czat, Forum, Grupy i inne, nie jest stricte serwisem randkowym takim jak jest to badoo, oczywiście zabawa Tak / Nie jest typowo do nawiązywania relacji bliskich, tylko że dają możliwość tego wyłączenia, nie ma przymusu wcale brania w tym udziału, ba nawet wiadomości prywatne można sobie zablokować jak ktoś nie jest zainteresowanym spamem napaleńców i szukających miłości.
Tylko między czasie powstało mnóstwo przeróżnych serwisów, a fotka nadal jest polskim serwisem i jakoś nadal trzyma się dobrze, zmiany są potrzebne...
Komentarze profilowe zbędne, zawsze można zostawić wpis pod zdjęciem, a na rozmowy jest PW czy tam inne miejsca w serwisie.
Ocenianie na pewno nie przywrócą, przyczyną są też sami użytkownicy, pełną skale używało ponoć tylko 1% użytkowników.
EloMatheo: Początki były dużo lepsze, te udoskonalenia nowe tylko zmniejszają atrakcje portalu, porozumiewania się itp. Pamiętam jak kiedyś fotka żyła, tu się poznawało ludzi, pisało ze sobą na profilach, fajnie grupy były aktywne, wszystko się rozwijało, a później? Już tylko gorzej.
EloMatheo: Prosiłbym o przeanalizowanie nad powrotem komentowania swoich profili/pisania tam/wstawiania linków.
Ocenianie na pewno nie przywrócą, przyczyną są też sami użytkownicy, pełną skale używało ponoć tylko 1% użytkowników.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
A ja bym nie miala nic by komenty profilowe wrocily ;)
Funckja przydatna, szczegolnie w wypadu profili bez zdjęc, gdzie nie ma żadnej możliwości oddania komentarza...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)