Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  29 grudnia 2015 (pierwszy post)

Forum umiera może czas na zmiany, według mnie jest duży potencjał tylko bez pomocy fotki to nie będzie możliwe, warto spróbować ożywić, super że dodali forum na aplikacji, to znaczy że całkowicie nie przekreślają przyszłości forum i tym mnie zaskoczyli pozytywnie d83ddc4d

Może dobrym pomysłem na ożywienie byłoby reklamowanie tematów w powiadomieniach, członkom tej grupy , w każdej chwili użytkownik będzie mógł zrezygnować z takich powiadomień. Tematy z ukrytym wpisem, byłyby automatycznie usuwane z powiadomień.

Kolejny to dodanie prostego filtra na forum, ukrywającego tematy zamknięte jak i z ukrytym wpisem, domyślnie włączone pokazujące tylko otwarte, jak ktoś się zapozna z forum to zauważy opcje, a nie zniechęci się do forum pozamykanymi tematami.

Następny pomysł to dodanie prostego przycisku przenoszącego do następnego tematu, tak samo jak to jest na profilach, kolejność byłaby aktualizowana po wejściu na dany dział.

Fajnie jakby zmieniono wygląd działów, aktualnie wszystko się zlewa, nie ma wyróżnionych najnowszych postów w danym dziale jak i brak ikonki że dany temat jest nowy.

Wielu użytkowników chce się podzielić ciekawym teledyskiem czy krótkim filmem z Yotube, fajnie jakby była możliwość obejrzenia z poziomu forum, oczywiście autor temtu musiałby wpisać obowiązkowo krótkie zdanie...

Przydałoby się odświeżenie regulaminów niektórych działów, jak i dodanie odnośnika przy opcji oddawania tematu, żeby autor mógł się zapoznać i ułatwić mu to.

d83cdf1fTo chyba na tyle, zachęcam bardzo do poparcia moich pomysłów, a też do wypowiedzi co o tym myślicie.d83cdf1f

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
gregbond
  8 lutego 2016
binoleq
binoleq: Niestety nie poszlo ...

Co oni, chyba bardziej prostej i sensownej propozycji nie ma...

To niech przynajmniej coś porobią i naprawią to co się popsuło na Forum:
- nie działa wyszukiwarka
- dzieci poniżej 15 lat nadal wchodzą na dział Hydepark
- aplikacja fotka - Forum, nie działa cytowanie fragmentu tekstu
- Pomysłomat brak stron, brak kolejnych 2 stron, trzeba ręcznie wpisać w adresie, żeby się dostać
- aplikacja fotka - Forum, brak stronicowania w pozycji pionowej, jest opcja następna, tylko tak mylą użytkownicy, czasem w wątku tym np. Skojarzenia na Hyde i odpowiadają na pierwszą

A może chociaż wydłużą to automatyczne zamykanie tematów http://www.fotka.pl/forum/pomyslomat/565,Forum_-_temat_zamkni :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Paffeuu
Paffeuu
  8 lutego 2016
binoleq
binoleq: Niestety nie poszlo ...

Czemu nie poszło?

Więcej detali pls :D
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  12 lutego 2016
gregbond
gregbond: Wielu by się nie spodobało że temat jego trafił do kosza, pomimo że zamknięty, a sam filtr segregujący by wybaczył i nie miał żalu.

Nigdy nie da się zrobić tak by wszystkim odpowiadało. ;)
Spotkałam się z kilkoma forami, gdzie takie rozwiązanie się sprawdzało całkiem nieźle.
Dzięki temu na działach zostają tylko tematy aktywne / regulaminowe + na dzialach fotka / czat / kam, (zamknięte) dotyczące kwestii technicznych, które moga się okazac pomocne dla innych użytkowników.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
gregbond
  12 lutego 2016
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Nigdy nie da się zrobić tak by wszystkim odpowiadało. ;)
Wiadomo :)

BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Dzięki temu na działach zostają tylko tematy aktywne / regulaminowe + na dzialach fotka / czat / kam, (zamknięte) dotyczące kwestii technicznych, które moga się okazac pomocne dla innych użytkowników.
I to najważniejsze, żeby te ze spamem i totalnie nic nie wnoszące były gdzieś ukryte, nawet w tym koszu, kto będzie chciał to sobie w nim pogrzebie :D Ważne jest też wydłużenie samo zamykających się tematów, bo tylko z tym to będzie miało sens, przy takim ruchu na Forum.

mark
mark:
gregbond
  22 lutego 2016

Podbijam

gregbond
  6 marca 2016

Podbijam, popierajcie :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.