1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka - TAK/NIE
Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.
2. LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.
lista tematów
[Pomysłomat] ENTER do komentarzy + licznik znaków - GRUPY strona 3 z 3
Shaitan: bzdura, jak ktoś jest ślepy lub leniwy to i tak nie zobaczy, ile to razy na forum useria pytała o opcje walnięte wielką czcionką na głównej belce menu. Jak ktoś chce to się rozejrzy
to już są naprawde nieliczne przypadki, które rzeczywiscie wola isc na latwizne. ale uwazam, ze mimo wszystko sa po prostu ZAINTERESOWANE tym o co pytaja i raczej są swiadomi tego, ze to istnieje, lecz nie wiedza gdzie mogą to znależć. A taki nowy user nie ma wszystkiego obcykanego, nie wie jak wygladaly kiedys grupy wiec nawet nie wie ze czegos takiego może tu szukać i nie sadze by niewielki druczek na dole strony zachęcił go do sprawdzenia co to są owe grupy. Chyba w stopce umieszcza się zawsze najmniej potrzebne/najmniej uzywane informacje, a gdyby tak grupy znowu przenieś na górą belke, to zawsze ktoś z ciekawosci czy nawet przypadkowo ( ) kiliknałby i dowiedział się o istnieniu takiego działu, a wtedy grupy zaznałyby odrodzenia :D
Ojejku, ale wstyd! Nie zaglądam na stopki/fora i inne rzeczy, wiec nawet nie wiedziałam, że ranking nadal istnieje !
Nie mniej jednak na pewno jest więcej takich osób jak ja, dla których widoczna zakładka byłaby lepszym rozwiązaniem, wtedy każdy by miał przejrzysty dostęp do rankingu, a teraz gdybyś mi nie napisał to nadal bym żyła w przekonaniu, że go nie ma.
gregbond: UpijSieQubusiem: Po za tym szkoda, że zniknął RANKING GRUP, ponieważ kiedyś można było poprzez niego poszukać fajnej Grupy, Ranking nadal jest i nawet grupy prywatne są w nim ujęte:) Jedynie zakładka Grupy została przeniesiona na stopkę strony, tam po wejściu masz opcje najaktywniejszych grup. http://www.fotka.pl/grupy/najaktywniejsze :)
IIIIIIIIIIIIIIIIII: A taki nowy user nie ma wszystkiego obcykanego, nie wie jak wygladaly kiedys grupy wiec nawet nie wie ze czegos takiego może tu szukać i nie sadze by niewielki druczek na dole strony zachęcił go do sprawdzenia co to są owe grupy.
Konto usunięte: Ojejku, ale wstyd! Nie zaglądam na stopki/fora i inne rzeczy, wiec nawet nie wiedziałam, że ranking nadal istnieje !Nie mniej jednak na pewno jest więcej takich osób jak ja, dla których widoczna zakładka byłaby lepszym rozwiązaniem, wtedy każdy by miał przejrzysty dostęp do rankingu, a teraz gdybyś mi nie napisał to nadal bym żyła w przekonaniu, że go nie ma.
Ponoć usunięcie Grup z belki to wina użytkowników, mało wchodziliśmy, przeważnie wchodzimy na konkretną grupę, niby w tym racja sam rzadko kiedy wchodziłem tak jak i teraz, pomimo że wiem gdzie jest ta zakładka.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
I co z pomyslem ? Kolejny zlany mimo duzego poparcia ? Chyba nie wymaga to zbyt duzego nskladu pracy z Waszej strony...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Super, dzieki za zainteresowanie. Ja nadal czekam na cud w postaci wprowadzenia ktoregos z pomyslow. Od czego to zalezne tak naprawde cxy FT zechce wprowadzic pomysl... Moze w ogole tu nie zagladaja i trzeba podstawic im pod nosek ?