1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka - TAK/NIE
Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.
2. LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.
lista tematów
[Pomysłomat] ENTER do komentarzy + licznik znaków - GRUPY strona 1 z 3
W obu przypadkach jestem na TAK . Dobre rozwiązanie i ułatwienie dla osób udzielających się w grupach .
u niego to norma
IIIIIIIIIIIIIIIIII: 1. Temat komentarzy dodawanych ENTEREM w grupach był już poruszany, ale nie widziałam w tamtym poście większego zainteresowania dlatego podbijam i chciałabym widzieć jakieś decyzje w tej kwestii ze strony Fotka.pl - TAK/NIE
Jest to po prostu duże ułatwienie dla każdego kto regularnie udziela się w grupach, wdaje się w dyskusje i dodaje dłuższą wypowiedz - czasy nabijania sztucznej aktywności w grupach już dawno minął.
na tak
IIIIIIIIIIIIIIIIII: . LICZNIK ZNAKÓW W KOMENTARZACH / BLOKADA PISANIA DŁUŻSZEGO KOMENTARZA NIZ (ilość znaków)
W grupach możemy pisać nieskończoną ilość znaków w komentarzach - i dużo osób to robi - a po dodaniu komentarza niestety widoczne są tylko 4 linijki . Sugeruje automatyczną blokadę po dodaniu maksymalnej ilości znaków, by uniknąć uciętych wypowiedzi.
Myślę, ze rozsądne. Popieram
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)