zyjprawda
zyjprawda
  14 listopada 2015 (pierwszy post)

Dlaczego tutaj nie ma takiego działu? Są pewnie i ludzie z wartościami, chcieliby czasami ze sobą pogadać, są pewnie i tacy, którym Bóg "dziś" jest obcy, a chcieliby poznać "przy okazji", czy istnieje, dlaczego warto wierzyć itp, itd. Wiara/religia chociaż taka nazwa?
Rozważcie to redakcjo!

Paffeuu
Paffeuu
  25 listopada 2015

P. S. Jestem fundacją jednoosobową, potrzebuję środków do wszystkiego.

d83dde2d

oponentka
oponentka
  25 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: P. S. Jestem fundacją jednoosobową, potrzebuję środków do wszystkiego.

Zgłoś się do Unii. Tam podobno dają za darmo i nie każą nic, nikomu oddawać:)))
Paffeuu
Paffeuu
  25 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zgłoś się do Unii. Tam podobno dają za darmo i nie każą nic, nikomu oddawać:)))

Dawno się zgłosiłem, teraz szukam nowych źródeł.

Jedno chyba znalazłem, o ile faktycznie jest tak dobre, jak zaświadcza :zakochany:
SilentHill
SilentHill
  25 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: potrzebuję środków do wszystkiego.

To idz zarób nierobie
Paffeuu
Paffeuu
  25 listopada 2015
SilentHill
SilentHill: To idz zarób nierobie

Próbowałem wielokrotnie, wybrałem jednak drogę ŚWIATŁA i staram się pomagać innym Ty egoisto!

xDDD...
oponentka
oponentka
  25 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Dawno się zgłosiłem, teraz szukam nowych źródeł.Jedno chyba znalazłem, o ile faktycznie jest tak dobre, jak zaświadcza

Idź, idź, ale koniecznie z Polską flagą, dumnie i bez zbędnej służalczości, bo jak tam...... spuścisz łeb w pokorze, to każę Ci go obciąć:)))
Paffeuu
Paffeuu
  25 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Idź, idź, ale koniecznie z Polską flagą, dumnie i bez zbędnej służalczości, bo jak tam...... spuścisz łeb w pokorze, to każę Ci go obciąć:)))

Z głową do góry.
Astartee
Astartee
  27 listopada 2015

Chyba od tego macie grupy w których możecie zebrać ludzi chcących na ten temat dyskutować, w grupach jest opcja wpisów, forum więc osobiście uważam jak zresztą wszyscy powyżej, że nie ma potrzeby tworzenia tego działu na forum ogólnym.

Jeżeli jest osoba, która czegoś nie rozumie (choć dziwnie to brzmi, bo czego tu można nie rozumieć), albo szuka nawrócenia to jeśli chce to znajdzie odpowiednie miejsce.

oponentka
oponentka
  29 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Z głową do góry.

Lecz nie za wysoko bo.... :)
Paffeuu
Paffeuu
  29 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Lecz nie za wysoko bo.... :)

2764
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.