Jehowa
Jehowa
  15 października 2015 (pierwszy post)

Pokój seks powinien być widoczny dopiero od 18 lat, za dużo dzieciaków się tam schodzi. Nie powinni go widzieć, jak my nie widzimy 5-10-15 lub 35+.

dobry pomysł? powiedzcie że tak, chcę być doceniona w końcu na Fotka :(

Attie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 2
Attie
  2 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Albo skasować taki pokój w ogóle

Jasne. Niech się napaleni plątają po 15+ i proponują seks 270c
Посмотри в мои глаза, в них горят глаза твои
Lapito
Lapito
  3 listopada 2015

To wtedy od tego jest MOD żeby takie coś zgłaszać:)

Attie
Attie: zyjprawda: Albo skasować taki pokój w ogóle Jasne. Niech się napaleni plątają po 15+ i proponują seks
Attie
Attie
  3 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: To wtedy od tego jest MOD żeby takie coś zgłaszać:)

Wiem od czego jest mod wyobraź sobie. Wiem też z czym to się wiąże i akurat wytępienie MASY napaleńców jest jak walka z wiatrakami :) Z doświadczenia mogę powiedzieć, że tamten pokój niektórym jest bardzo potrzebny xd
Lapito
Lapito
  3 listopada 2015

Jak dla mnie ten pokój może być, ale czasami ten pokój 15+ wobraź sobie jest bardziej perwersyjny niż pokój SEKS:D

Attie
Attie: Lapito: To wtedy od tego jest MOD żeby takie coś zgłaszać:) Wiem od czego jest mod wyobraź sobie. Wiem też z czym to się wiąże i akurat wytępienie MASY napaleńców jest jak walka z wiatrakami :) Z doświadczenia mogę powiedzieć, że tamten pokój niektórym jest bardzo potrzebny xd
Attie
Attie
  3 listopada 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie ten pokój może być, ale czasami ten pokój 15+ wobraź sobie jest bardziej perwersyjny niż pokój SEKS:D

Wiem wiem, spędziłam na czacie kilka lat :D Kwestia jednej/dwóch osób i klimat w pokoju się zmienia. Tym bardziej, że akurat 15+ strasznie opustoszało. Wszyscy przenieśli się na główny i seks. :3
Lapito
Lapito
  3 listopada 2015

Nom własnie też to zauwazyłem:P Musimy sie pogodzić z tym:D

Attie
Attie: Lapito: Jak dla mnie ten pokój może być, ale czasami ten pokój 15+ wobraź sobie jest bardziej perwersyjny niż pokój SEKS:D Wiem wiem, spędziłam na czacie kilka lat :D Kwestia jednej/dwóch osób i klimat w pokoju się zmienia. Tym bardziej, że akurat 15+ strasznie opustoszało. Wszyscy przenieśli się na główny i seks. :3
FioletowyAlbin
Reputacja: -48 | BluzgometrTM: 1
FioletowyAlbin
  13 listopada 2015
Rosjanka
Rosjanka: dobry pomysł?

Tak :)
Rosjanka
Rosjanka: powiedzcie że tak, chcę być doceniona w końcu na Fotka.pl :(

Doceniam :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.