Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  3 września 2015 (pierwszy post)

Strona z głosami (http://www.fotka.pl/glosy) pokazuje ile razy dana osoba zagłosowała na nasze zdjęcia:

Sęk w tym, że nie wiadomo na które. Obecnie trzeba przejrzeć wszystkie swoje zdjęcia i na każdym rozwinąć listę ostatnio głosujących by odnaleźć te, na które dostaliśmy głosy. W aplikacji mobilnej to jeszcze więcej roboty.

Fajnie by było, gdyby przy głosach były odnośniki i miniaturki ocenionych zdjęć.

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  3 września 2015

Nie mam nic przeciwko by takie cos sie pojawlilo

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Beholder
Beholder
  3 września 2015

Uuu, wątek przeniesiony do Pomysłomatu, czyli zaraz zostanie zaminusowany (co już przerabiałem i unikam tego działu). Cóż, warto było spróbować ;]

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  3 września 2015
Beholder
Beholder: Fajnie by było, gdyby przy głosach były odnośniki i miniaturki ocenionych zdjęć.

Jestem jak najbardziej za :tak:.

Beholder
Beholder: Uuu, wątek przeniesiony do Pomysłomatu, czyli zaraz zostanie zaminusowany (co już przerabiałem i unikam tego działu). Cóż, warto było spróbować ;]

Plusy, minusy pfff :ziober2:. ... liczy się uwaga/pomysł, a Twój jest OK.

Ta kwestia była poruszana niemalże na początku pojawienia się ocen "+10" i ich "kumulacji". Jakoś przycichła...
Bardzo dobrze że rozpisałeś sprawę na forum. Postaram się, żeby pomysł nie przeszedł bez echa :-).
Beholder
Beholder
  3 września 2015

Z racji niższego statusu społecznego nie mogę dać +1 Twojemu postowi ;-)

Anka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 41
Anka
  3 września 2015

W sumie podoba mi się ten pomysł! :)

Żyjmy pełnią życia, bo tak młodzi jak dzisiaj nie będziemy już nigdy.

pograzonywplaczu2
pograzonywplaczu2
  3 września 2015

Mi to nie jest do niczego potrzebne .
Te głosy są tak potrzebne jak w zimie śnieg .
Jestem na nie .

Beholder
Beholder
  3 września 2015

Dlatego właśnie nie lubię tego działu. Komuś coś nie potrzebne, ale by nie przeszkadzało.. nic to, głos na nie.
Ale i tak Fotka robi co chce, więc dział bardziej dla zaspokojenia userów. Trochę jak my za 3 dni w referendum. Złudzenie, że na coś mamy wpływ ;-)

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  3 września 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: głosy są tak potrzebne jak w zimie śnieg .

Oczywista oczywistość.
Fajna opcja :mrgreen:.

Beholder
Beholder: Dlatego właśnie nie lubię tego działu. Komuś coś nie potrzebne, ale by nie przeszkadzało.. nic to, głos na nie. Ale i tak Fotka robi co chce, więc dział bardziej dla zaspokojenia userów. Trochę jak my za 3 dni w referendum. Złudzenie, że na coś mamy wpływ ;-)

Przecież to Desur...

Dział jak inne, tematyczny. Poczekajmy, temat widnieje zaledwie kilka godzin :-).

P.S. Proszę o przecztanie pw d83dde09.
Mandarino
Mandarino
  4 września 2015

Pomysł nie jest zły jeśli komuś bardzo zależy na tym aby wiedzieć na jakie zdjęcia oddawane jest nawięcej głosów to mogłoby to być wgrane w życie ;)) jestem na tak.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  6 września 2015

Jak najbardziej jestem na Tak.

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.