Strona z głosami (http://www.fotka.pl/glosy) pokazuje ile razy dana osoba zagłosowała na nasze zdjęcia:
Sęk w tym, że nie wiadomo na które. Obecnie trzeba przejrzeć wszystkie swoje zdjęcia i na każdym rozwinąć listę ostatnio głosujących by odnaleźć te, na które dostaliśmy głosy. W aplikacji mobilnej to jeszcze więcej roboty.
Fajnie by było, gdyby przy głosach były odnośniki i miniaturki ocenionych zdjęć.
[Pomysłomat] Link do ocenionych zdjęć ze strony z głosami
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Nie mam nic przeciwko by takie cos sie pojawlilo
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Uuu, wątek przeniesiony do Pomysłomatu, czyli zaraz zostanie zaminusowany (co już przerabiałem i unikam tego działu). Cóż, warto było spróbować ;]
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Jestem jak najbardziej za .
Plusy, minusy pfff . ... liczy się uwaga/pomysł, a Twój jest OK.
Ta kwestia była poruszana niemalże na początku pojawienia się ocen "+10" i ich "kumulacji". Jakoś przycichła...
Bardzo dobrze że rozpisałeś sprawę na forum. Postaram się, żeby pomysł nie przeszedł bez echa :-).
Z racji niższego statusu społecznego nie mogę dać +1 Twojemu postowi ;-)
W sumie podoba mi się ten pomysł! :)
Żyjmy pełnią życia, bo tak młodzi jak dzisiaj nie będziemy już nigdy.
Dlatego właśnie nie lubię tego działu. Komuś coś nie potrzebne, ale by nie przeszkadzało.. nic to, głos na nie.
Ale i tak Fotka robi co chce, więc dział bardziej dla zaspokojenia userów. Trochę jak my za 3 dni w referendum. Złudzenie, że na coś mamy wpływ ;-)
Oczywista oczywistość.
Fajna opcja .
Przecież to Desur...
Dział jak inne, tematyczny. Poczekajmy, temat widnieje zaledwie kilka godzin :-).
P.S. Proszę o przecztanie pw .
Pomysł nie jest zły jeśli komuś bardzo zależy na tym aby wiedzieć na jakie zdjęcia oddawane jest nawięcej głosów to mogłoby to być wgrane w życie ;)) jestem na tak.