Gabriiiell
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 0
Gabriiiell
  23 sierpnia 2015 (pierwszy post)

Witam
Moim zdaniem powinno się zmienić opcje blokowania osób czyli dodania do czarnej listy
Osoba która jest połączona w parę
lub jest w znajomych u danej osoby nie powinna być opcja dodaj do czarnej listy dlaczego? Bo dodana osoba do takiej listy nie ma możliwości usunąć danej osoby bo znajduje się u niej na czarnej liście. Dziękuję i pozdrawiam

speedtrax
speedtrax
  23 sierpnia 2015

Masz grupę znajomych i dodając daną osobę do czarnej listy ... wciąż jest w znajomych?, dobrze zrozumiałem?

speedtrax
speedtrax
  23 sierpnia 2015

Czarna lista to czarna lista powinna być dostępna nawet na forum!!!
Ale mod nie umieścił mojego tematu w pomysłomacie i na zatwierdzenie tematu czeka już 4 dzień O_o

Gabriiiell
Gabriiiell
  23 sierpnia 2015

Chodzi o to ze jak ktoś mnie dodał do znajomych a po jakimś czasie coś tej osobie się nie spodobało i dała mnie ta osoba do czarnej listy to ja nie mogę wywalić ze znajomych nie ma takiej możliwości czyli powini dać taka możliwość albo usunąć opcje dodać do czarnej listy osobę która ma się w znajomych. Czyli taka osoba powinna najpierw usunąć mnie ze znajomych a następnie dodać do czarnej listy

speedtrax
speedtrax
  24 sierpnia 2015
Gabriiiell
Gabriiiell: usunąć opcje dodać do czarnej listy osobę która ma się w znajomych

nie, powinna zostać... mi się udało kiedyś usunąć taką osobę, ale to było dawno i nie wiem jak to zrobiłem;]
Gabriiiell
Gabriiiell
  26 sierpnia 2015

To może ktoś coś takiego wprowadzi a jeśli jest jakiś sposó to proszę o napisanie może jeszcze komuś się przyda z góry dziękuję

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.