AlterEgo995
AlterEgo995
  26 stycznia 2015 (pierwszy post)

mam pewien pomysł żeby wprowadzić tagowanie zdjęć wtedy każdy mógł by oglądać zdjęcia w wybranej przez siebie kategorii co wy na to ?

Psyko
Psyko
  26 stycznia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: kategorii

Po pierwsze o jakie ci chodzi kategorie dokładniej :zonk:
AlterEgo995
AlterEgo995
  26 stycznia 2015

różne żeby każdy miał łatwiejszy dostęp do tego co go interesuje

AIeksandra
AIeksandra
  26 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: mam pewien pomysł żeby wprowadzić tagowanie zdjęć wtedy każdy mógł by oglądać zdjęcia w wybranej przez siebie kategorii co wy na to ?
#Pomysł wydaje sie być całkiem okej, często spotykany na innych portalach. ;)
d83ddc4d
Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  26 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje sie być całkiem okej, często spotykany na innych portalach. ;)

Na tym to czarno widzę, kto by moderował poprawność zdjęć do danej kategorii, zresztą było coś podobnego dawniej tylko opcjonalnie do Rankingu ( http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/988619,Zglaszaj_fotki_do_no/1 ).
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  26 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: mam pewien pomysł żeby wprowadzić tagowanie zdjęć wtedy każdy mógł by oglądać zdjęcia w wybranej przez siebie kategorii co wy na to ?

Mi się podoba ;)

Przy założeniu, że użytkownicy będą wykorzystywać opcję zgodnie z jej przeznaczeniem, a nie tagowac dla samego tagowania... I, że będzie możliwość odgórnego ogarniania tagów...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
AlterEgo995
AlterEgo995
  26 stycznia 2015
gregbond
gregbond: AIeksandra: wydaje sie być całkiem okej, często spotykany na innych portalach. ;) Na tym to czarno widzę, kto by moderował poprawność zdjęć do danej kategorii, zresztą było coś podobnego dawniej tylko opcjonalnie do Rankingu ( http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/988619,Zglaszaj_fotki_do_no/1 ).

chodzi o to żeby każdy sam dodawał tagi coś jak na instagramie więc źle zrozumiałeś
AlterEgo995
AlterEgo995
  26 stycznia 2015

ciesze się że pomysł się niektórym podoba szkoda tylko że niektórzy specjalnie się sprzeciwiają bo sami lepiej by nie wymyślili ale jakby to weszło w życie to sami by chętnie używali a najchętniej by wchodzili w jakieś tagi z ich fetyszami bo takich osób to tu niestety nie brakuje

Shaitan
Shaitan
  27 stycznia 2015

Kiedyś to było, za czasów, gdy ranking zdjęć był podzielony na kategorie. Ale zrezygnowano z tego, bo chyba zbyt wiele osób błędnie tagowało i panował w tym syf, a wiadomo, ręcznie nikt tego nie poustawia, za dużo ludzi ;)

AlterEgo995
AlterEgo995
  28 stycznia 2015

człowieku tu nie chodzi o rankingi.
nie widziałeś nigdy jak działa instagram

ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  29 stycznia 2015

ja nie wiem na co można dzielić kategorie
jest podział zdjęć i jak ktoś chce podzielić na zdjęcia z dzieciństwa wakacji czy jakichś imprez to może sobie je podzielić na osobne albumy

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  29 stycznia 2015
ZientulaEXP
ZientulaEXP: jest podział zdjęć i jak ktoś chce podzielić na zdjęcia z dzieciństwa wakacji czy jakichś imprez to może sobie je podzielić na osobne albumy
Tak, tylko już nie ma możliwości tworzenia nowych albumów.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  29 stycznia 2015

Ja pitole no to faktycznie lipa z zdjęciami
Cud że albumy i prywatność zdjęć zachowali.
Zawsze jak coś zmieniali to mi profil niszczyli robiąc burdel.
Nie wiem co złego było w albumach ale szkoda że to skasowali.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.