Proponuję wprowadzenie możliwości dodania ankiety dla poszczególnego tematu przez jego założyciela.
[Pomysłomat] Ankieta strona 2 z 2
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem.
Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak poprzewraca wszystkie figury,
nasra na szachownicę i będzie się cieszył, że wygrał.
ja rowniez jestem za zmianami i to rowniez tymi bardziej gruntowymi. te forum wyglada jak relikt minionej epoki
awaken: Po co dywagacje panowie i panie? Na cóż wasze jałowe spory?nSkoro nie odróżniacie imigranta od uchodźcy
Praksa: kolejna przepustka z psychiatryka?
zeby to forum wygladalo i bylo funkcjonalne jak fora na innych portalach a nie jak twor programisty z epoki commodore 64
awaken: Po co dywagacje panowie i panie? Na cóż wasze jałowe spory?nSkoro nie odróżniacie imigranta od uchodźcy
Praksa: kolejna przepustka z psychiatryka?
No właśnie. Proponuję administratorom serwisu obejrzeć jak wygląda funkcjonalność forum i ono same z czymś co chociażby serwują nam fora oparte na silniku vbulletin (jeden z lepszych i bardziej funkcjonalnych).
A usuwanie postów i głupich tematów? Wchodzę dziś na forum i widzę temat ,,opluwanie płci męskiej". Założyciel został zbanowany. Ale temat widać dalej. Każda świeża osoba wchodząc i widząc coś takiego więcej na to forum nie zajrzy. Gdzie możliwość całkowitego usunięcia czegoś takiego?
ja to popieram i sam też o tym niedawno na forum wspomniałem
normalnie na wielu forach można dodać własną ankiete
np. Jak ktoś zapyta czy konopie ma sadzić na księżycu marsie czy plutonie to dzięki ankiecie wyliczy sumę głosów bo na forum czasem ciężko to zliczyć jak jedne osoby stale się rozpisują a inne napiszą zdanie i opuszczą temat.
Pamiętam jeszcze czasy quizów na fotce. Dziewczyna pyta co w niej było ładne a każdy oznaczał tylko cycki bo co kogo obchodzą usta oczy itp. :D