BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  9 stycznia 2015 (pierwszy post)
[ PW ] - Zmiana/wyróżnienie niefortunnej ikonki 'dodaj obrazek'

A więc.

Jest Normalne PW i prosta czynność dodaj obrazek.
Emotki na prawo się wyróżniają, ale na lewo ten plusik już nie, aż tak bardzo rzuca się w oczy i by dodać obrazek z dysku.. jest mała konsternacja.

A gdyby tak bardziej intuicyjnie zrobić..
Np. jakiś 'polaroid' zrobić by się kojarzyło z fotkami (lub też jakiś podpis po najechaniu na niego), bo po zmianie ostatniej... 'część osób' nie wie jak się fotki dodaje w pw :x przynajmniej ja się z takimi osobami spotkałem co musiałem poinstruować :)

ver 1

ver 2

ver 3

ver 4

Prosta zmiana, a jak cieszy oko, bo ludzie to jednak wzrokowcy, a nie umysły analityczne :)

'Polaroid' to tylko propozycja obrazka, może być coś też zbliżonego lub z goła innego, ale by się rzucało w oczy.
Zatem co myślicie?

btw.
Widzę, że coś ruszyło, a propo mojego pomysłu co do
Klub Gwiazd (http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1181197,Normalne_Forum_a_For) by dodać
tu do forum (Klubu Gwiazd nie ma ale jest coś pomiędzy), bo powstał dział: Pomysłomat ;D
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  10 stycznia 2015

przeciw d83dde14

Psyko
Psyko
  10 stycznia 2015

powtarzasz się. na forum.pl to samo ;] moim zdaniem zimna dziecina ; tyle ;]

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  10 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciw

SmuteQ.. liczyłem na Twoje przychylne zdanie, bo jest ono najbardziej przeważające każdą decyzję serwisu na tym forum :c
BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  10 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: powtarzasz się. na forum.pl to samo ;] moim zdaniem zimna dziecina ; tyle ;]

Nie powtarzam, ale umieszczam propozycję w odpowiednim dziale, bo jest to moja propozycja, a w tamtym dziale by zginęła w gąszczu offtopu np. Twojego :)

Pokaż mi jakąś swoją propozycję.. szukam.. uu nie ma żadnej.. aaa zapomniałem latasz tylko i nabijasz posty w wątkach, a nie przynoszą one nic mądrego nigdy :)
arturro91
arturro91
  10 stycznia 2015

Chciałbym zaproponować wprowadzenie chmurek/dymków informujących o nowej wiadomości na profilu i o możliwość przesyłania plików ;) Bo jak nie, to ludzie będą przechodzić na fb, bo tam jest to możliwe :)

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  11 stycznia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałbym zaproponować wprowadzenie chmurek/dymków informujących o nowej wiadomości na profilu i o możliwość przesyłania plików ;) Bo jak nie, to ludzie będą przechodzić na fb, bo tam jest to możliwe :)

A co to ma wspólnego z 'ikonką dodawania obrazka w PW'.. w tym wątku. :ninja:

To jak co jest propozycja Twoja to ją dodaj jako osobną.
Pomijam fakt, że masz licznik PW.. zatem po co dymki jakieś.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.