[ PW ] - Zmiana/wyróżnienie niefortunnej ikonki 'dodaj obrazek'
A więc.
Jest Normalne PW i prosta czynność dodaj obrazek.
Emotki na prawo się wyróżniają, ale na lewo ten plusik już nie, aż tak bardzo rzuca się w oczy i by dodać obrazek z dysku.. jest mała konsternacja.
A gdyby tak bardziej intuicyjnie zrobić..
Np. jakiś 'polaroid' zrobić by się kojarzyło z fotkami (lub też jakiś podpis po najechaniu na niego), bo po zmianie ostatniej... 'część osób' nie wie jak się fotki dodaje w pw :x przynajmniej ja się z takimi osobami spotkałem co musiałem poinstruować :)
ver 1
ver 2
ver 3
ver 4
Prosta zmiana, a jak cieszy oko, bo ludzie to jednak wzrokowcy, a nie umysły analityczne :)
'Polaroid' to tylko propozycja obrazka, może być coś też zbliżonego lub z goła innego, ale by się rzucało w oczy.
Zatem co myślicie?
tu do forum (Klubu Gwiazd nie ma ale jest coś pomiędzy), bo powstał dział: Pomysłomat ;D
lista tematów
[Pomysłomat] [ PW ] - Zmiana/wyróżnienie niefortunnej ikonki 'dodaj obrazek'
Nie powtarzam, ale umieszczam propozycję w odpowiednim dziale, bo jest to moja propozycja, a w tamtym dziale by zginęła w gąszczu offtopu np. Twojego :)
Pokaż mi jakąś swoją propozycję.. szukam.. uu nie ma żadnej.. aaa zapomniałem latasz tylko i nabijasz posty w wątkach, a nie przynoszą one nic mądrego nigdy :)
Chciałbym zaproponować wprowadzenie chmurek/dymków informujących o nowej wiadomości na profilu i o możliwość przesyłania plików ;) Bo jak nie, to ludzie będą przechodzić na fb, bo tam jest to możliwe :)
Konto usunięte: Chciałbym zaproponować wprowadzenie chmurek/dymków informujących o nowej wiadomości na profilu i o możliwość przesyłania plików ;) Bo jak nie, to ludzie będą przechodzić na fb, bo tam jest to możliwe :)
A co to ma wspólnego z 'ikonką dodawania obrazka w PW'.. w tym wątku.
To jak co jest propozycja Twoja to ją dodaj jako osobną.
Pomijam fakt, że masz licznik PW.. zatem po co dymki jakieś.