Spróbujcie wprowadzić na fotce czat ze znajomymi, którzy są aktualnie dostępni oraz z dostępnymi moderatorami. Uważam, że oprócz otrzymywania powiadomień o naszych znajomych, z dodania kogoś do znajomych nie ma żadnych innych korzyści. Zauważyłem, że większość osób akceptuje zaproszenia do znajomych, ma po 300 znajomych, a w ogóle zapewne z nimi nie rozmawia :) Najczęściej jest po prostu tak, że jak dwie osoby się poznają, to przenoszą się na Facebooka albo Skype, dlatego musicie ich zatrzymać przy sobie na fotce. Brakuje mi jeszcze możliwości przesyłania w prywatnych wiadomościach plików do znajomych, które nie są zdjęciem :)
Poprawcie jeszcze widoczność zaproszeń do grona znajomych, bo ciężko jest je odnaleźć.
lista tematów
[Pomysłomat] Czat a zwykła skrzynka z wiadomościami
Temat przerabiany na kamerkach (prywatne pokoje) - w przytłaczającej większości dochodziło na takich pokojach do łamania regulaminu a nawet popełniania przestępstw.Moderatorzy są oznaczeni na czacie i zawsze można do nich napisać - dodatkowo można użyć komendy do wyszukania moda na czacie /mod oraz poszukać dostępnego moda tu http://www.fotka.pl/przyjaciele#czat_przyjaciele (ci z niebieską kropką są dostępni) - i co proponujesz?Nie wydaje mi się by ktokolwiek był w stanie to stwierdzić niemniej - co proponujesz? Nie widzę jakiejś specjalnej potrzeby ale ostatecznie mogłoby być jako P2P.Really? http://www.fotka.pl/znajomi na samej górze
Konto usunięte: Uważam, że oprócz otrzymywania powiadomień o naszych znajomych, z dodania kogoś do znajomych nie ma żadnych innych korzyści.
Konto usunięte: Zauważyłem, że większość osób akceptuje zaproszenia do znajomych, ma po 300 znajomych, a w ogóle zapewne z nimi nie rozmawia Najczęściej jest po prostu tak, że jak dwie osoby się poznają, to przenoszą się na Facebooka albo Skype, dlatego musicie ich zatrzymać przy sobie na fotce.
Konto usunięte: Brakuje mi jeszcze możliwości przesyłania w prywatnych wiadomościach plików do znajomych, które nie są zdjęciem :)
Konto usunięte: Poprawcie jeszcze widoczność zaproszeń do grona znajomych, bo ciężko jest je odnaleźć.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV